Ja teraz poszlam tylko do Lidla i mojego ulubionego second handu (chcialam jakas szmatke dla siebie a oczywiscie skonczylo sie na trzech ciuszkach dla Zuzi, nie moglam sie powstrzymac, bo sa sliczne) i wrocilam zmeczona
Czarni duzo duzo zdrowka slonce! Lez w lozku i wygrzewaj sie, wypoczywaj i zbieraj sily bo niedlugo Ci beda potrzebne!
Magda no ja mojemu rano powiedzialam, ze poszukam jeszcze czegos innego, ale i tak sie pewnie skonczy, ze zrobie rezerwacje w tej pierwszej, ktora znalazlam, bo naprawde nie mam sily szukac, a poza tym nie wiem dokladnie czego on chce. No i sie zgodzil. Ta druga restauracja pewnie by mu sie bardziej podobala, ale co z tego jak i tak juz nie bylo miejsc. Trudno, oddal sprawe w moje rece wiec jest po mojemu

A Ty ile juz schudlas?? Mam nadzieje, ze jutrzejsze wyjscie do pracy Cie nie zmeczy za bardzo.
caroline brawo dla meza!!! super, ze piec naprawiony, oby wytrzymal jak najdluzej! :-) Ja tez mam tylko 2 pary jeansow ciazowych, ale mam kilka ladnych bluzek, wiec moze cos z tego wybiore, zreszta nie mam innego wyjscia, bo juz raczej nie bede jutro po sklepach gonic, najwiekszy problem to buty, bo ja teraz caly czas w adidaskach smigam a tu by pasowalo jednak cos elegantszego
muuum to be strasznie wspolczuje tych przejsc, dobrze ze juz jest lepiej. Tez bym pewnie mega panikowala jakby malenstwo sie nie ruszalo, ale z drugiej strony moze i lepiej, ze oszczedzil Ci kopniakow w zoladek w takiej chwili. Trzymaj sie i duzo zdrowka zycze!
Indziorka Tobie tez zdrowenka!
Wlasnie zjadlam wielka miche salaty i chcialam wziac sie za prasowanie, ale cos czuje, ze wskocze do wyrka...