Właśnie brakuje
Patinkii,
szylwias tez zgineła....
Magda nie no ja składać nie będę

ja moge mu co najwyżej pomóc,dokręcić jakąś śrubke coś przytrzymać, zresztą chodzi o to drugie łóżko, bo na tym dolnym to już Konrad śpi tylko trzeba złożyć to górne:-) bo jak na razie deski od niego zalegają pod naszym łóżkiem a tam z kolei musze zrobić miejsce na pudło z zabawkami Konrada żeby można było się ruszyc w pokoju dzieci jak się kupi fotel

) a poza tym zawsze coś tam na tym łóżku moge położyć, chyba że Konrad uprze się by spać na piętrze ale nie wiem czy 3,5 latek może na piętrowym łóżku już spać

a mojemu pozwole robic całą ścianę tylko tak jak piszesz jeszcze przed rozwiązaniem, chyba że teraz będzie chciał zrobić ten kawałek a całą ścianę to za jakiś czas, na pewno nie przy noworodku, najpierw trzeba się troche zorganizować

ja sama wiem jak te spraye śmierdzą, ten co mam w domku używałam na tamtej chatce w łazience i musiałam wychodzić przy czyszczeniu bo pomimo otwartego okna to dosłownie dusiło

nie chciałabym spać w takich warunkach
Czarni wypocznij porządnie przez tą noc, wygrzej sie w łóżeczku, jutro może jakaś herbatka z sokiem malinowym lub miodem, do tego kanapka z czosnkiem i w łóżeczku leż i czekaj do północy