Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
będzie lepiej.. tylko kiedy? a twojej Oliwce kiedy minęło to marudzenie? jak zęby wyszły było lepiej.. a może pociesz nas i napisz że szybciej :-) 
gosia a ty wychodzisz za mąż za niedługoooo????? teraz dopiero na suwaczek spojrzalam ;-)
z jednej strony ci zazdroszczę że możesz karmić jeszcze (.) .. i podziwiam że tyle dajesz radę !!! 

ja mam też swój ulubiony ciucholand ;-) zawsze coś tam dla małej wyszperam ;-) a kozaczki kupiłam w tesco bo póki mała jeszcze nie drepta to od zawsze tam kupuję.. ceny w miarę i nawet ładne mają te kolekcje ;-) na ciuchach duuużo oszczędzam więc butki chcę jej nowe kupować nawet jeśli jeszcze nie chodzi ;-) a za kozaczki dalam coś koło 25 zł bo akurat była jakaś przecena.. być może to wzór z tamtego sezonu ale ala mam nadzieję się nie pogniewa