-caroline-
Fanka BB :)
Ala niech NATALKA rośnie zdrowo i każdy jej dzień był przepełniony radością!!! a dla Was niech zawsze pozostanie małą, słodką i rozkoszną córunią
:-) mam nadzieję że imprezka roczkowa się udała tak jak sobie zaplanowaliście
ale rewelacyjnie ogłosiliscie dobre wieści :-) czekamy do wtorku na wieści i już dzisiaj trzymam kciuki żeby wszystko poszło u gina pomyślnie!!!
green flower skrobnij skrobnij i to częściej niż czasem :-) napisz co u was słychać ciekawego :-)
goniasobol nooo twoja starsza pociecha to już pannica
ani się nie obejrzysz a młodsza już będzie w jej wieku i dwie panienki odchowane
no chyba że zatęsknicie za tymi nockami nieprzespanymi i jeszcze na trzeciego szkraba się skusicie ;-) moja ala też ma 7 ząbków i czekamy na kolejne bo każdy ząb to niestety wiele łez i nocek z głowy.. i też za tydzień mamy impreskę take będziemy w jednym czasie pomagać brzdącom dmuchać świeczkę :-) może ty nam jeszcze coś podpowiesz jeśli chodzi o menu? coś planujesz przygotowywać/gotować? ;-)
gosia podziwiam za wytrwałość.. kurcze u mnie słodycze to niestety zguba :-
-( ojjjj ja też o pizzy myślałam ale nie wiem właśnie czy zdołam wyrobić ciacho jak będę miała tyle gości do obskoczenia typu kawa/herbata/tort itd.. boję się że nie ogarnę wszystkiego :-(
a my dzisiaj pojechaliśmy odwiedzić rodzinkę.. alusia była kochana i strasznie się cieszyłam że nie płakała.. a co najlepsze pierwszy raz w życiu z tak bliska widziała kotka.. i cały czas za nim raczkowała a on jej uciekał.. a ona miała taką radochę że szok!!! czołgała się za nim z chichotem na buźce
jakie dzieciaki są kochane :-) późneij niestety dopadła sie do jego miski i nie było już tak zabawnie 

buziaki i miłej nocki dla Was :-)
:-) mam nadzieję że imprezka roczkowa się udała tak jak sobie zaplanowaliście
ale rewelacyjnie ogłosiliscie dobre wieści :-) czekamy do wtorku na wieści i już dzisiaj trzymam kciuki żeby wszystko poszło u gina pomyślnie!!!green flower skrobnij skrobnij i to częściej niż czasem :-) napisz co u was słychać ciekawego :-)
goniasobol nooo twoja starsza pociecha to już pannica
ani się nie obejrzysz a młodsza już będzie w jej wieku i dwie panienki odchowane
no chyba że zatęsknicie za tymi nockami nieprzespanymi i jeszcze na trzeciego szkraba się skusicie ;-) moja ala też ma 7 ząbków i czekamy na kolejne bo każdy ząb to niestety wiele łez i nocek z głowy.. i też za tydzień mamy impreskę take będziemy w jednym czasie pomagać brzdącom dmuchać świeczkę :-) może ty nam jeszcze coś podpowiesz jeśli chodzi o menu? coś planujesz przygotowywać/gotować? ;-)gosia podziwiam za wytrwałość.. kurcze u mnie słodycze to niestety zguba :-
a my dzisiaj pojechaliśmy odwiedzić rodzinkę.. alusia była kochana i strasznie się cieszyłam że nie płakała.. a co najlepsze pierwszy raz w życiu z tak bliska widziała kotka.. i cały czas za nim raczkowała a on jej uciekał.. a ona miała taką radochę że szok!!! czołgała się za nim z chichotem na buźce
jakie dzieciaki są kochane :-) późneij niestety dopadła sie do jego miski i nie było już tak zabawnie 

buziaki i miłej nocki dla Was :-)