hej dziewczyny ..
ale mnie tu dawno nie było.. ale jakaś taka zalatana jestem..
pierwsze co to GRATULACJE dla Caroline i Ali

:-) kurcze trochę Wam zazdroszczę.. ja nie wiem kiedy bedę mieć drugie... raczej nie szybko..
jak chodzi o grające nocniki to z relacji przyjaciółki która tak owy zamówiła ja kupiłam zwykły. bo jej mała zrobi parę kropek siku i jak tylko usłyszy że muzyka się włącza zaraz wstaje bo sądzi że już skończyła. i reszta leci albo na podłogę albo kończy w pampersie.. i ogólnie nie jest zadowolona z kupna tego nocnika..
Ja kupiłam normalny i sadzam Teodorka od 8 miesiąca.. i szczerze to początki były łatwiejsze.. wołał eeeee i wiedziałam że chce kupkę. Później jechaliśmy na weekend i całkiem zapomniałam o nocniku i mały się odzwyczaił i przestał wołać;/ cały czas go sadzam a on i tak nie robi;/
też jestem na etapie roczku.. połowa gości zaproszona bedzię 25 osób jak dobrze pójdzie. no chyba że ci co odmówili nagle zjadą..( choć wolałabym żeby nie bo moje miejsca noclegowe są już przepełnione) i mój mały będzie jedynym dzieciątkiem niestety nikt sie w rodzinie rozmnażać nie chce;/ a jedyna przyjaciółka właśnie dziś pojechała rodzić i na roczku raczej z maleństwem około 10 dniowym nie zawita... wystrój zamówiony już dojechał kurierem- zdjęcia małego z całego roku mają na dniach dojść bo zamówiłam na allegro.. i mam nadzieję że dojdą.. menu opracowane.. tzn kawa tort zimna płyta i kolacja mamy w planach robić pizzę

no i może jakiś bogracz na ciepło jakby koś później miał mało..
tort będe robić sama.. jeszcze nie mam koncepcji.. ;/ mój chce żeby był motyw morski.. bo mam foremki do muszelek z masy cukrowej i w sumie byłoby najłatwiej.. ale ja lubię wyzwania.. zobaczymy co wyjdzie..
a tu pochwalę sie przy okazji moim wypiekiem świątecznym..
Jeszcze Wam nie życzyłam w tym nowym roku.. wiem że już po 6 stycznia ale mimo wszystko
Najlepszego kochane... !!!!!!!!!!!!!