gosia081145
Fanka BB :)
Caroline oj tak dukan jest wyniszczajacy niestety ja zrobie sobie kopenhska przed slubem . No stoliczek robi wielki szal zobaczymy co wieksze bo dosta,a dwie pary klockow chrzesna jej w ndz przywiezie i ciocia od mojego juz dala tesciowej ciekawe jakie
wiem ze jedne drewniane
Alicja to mega kciukasy za dwie kreseczki bedzie dobrze ;***
No Milenka ostatnio jest jak kroliczek z reklamy duracell ma duzo energii drzemki ma albo jedna dwu godzinna i przetrzymuje ja do kapieli albo dwie po godz
Dzis zaszalalam z obiadem i zrobilam jej roladke ze schhabu z cebula i szyneczka bez konserwantow ale sie zajadala w dwie minuty opanowala i do mojej sie przyssala 
Alicja to mega kciukasy za dwie kreseczki bedzie dobrze ;***
No Milenka ostatnio jest jak kroliczek z reklamy duracell ma duzo energii drzemki ma albo jedna dwu godzinna i przetrzymuje ja do kapieli albo dwie po godz
też chcę z alusią dłużej być w domu i też chcę żey w miarę szybko miała rodzeństwo - u mnie to raczej decyzja spowodowana obserwacją w rodzinie..między mną a siostrą 4 lata różnicy :-( jednak trochę jest bo zawsze mialyśmy odmienne koleżanki, odmienne zabawy itd.. i jeszcze kilka przypadków znam i jakoś tak dla mnie osobiście max 2 lata różnicy.. a jeszcze dodatkowo dzieciaki będą się szybko razem bawiły.. mojego męża bratanice (różnica 3,5 roku) nie bawią się nigdy razem.. a co gorsza tak się kłócą że szok.. mają inne zabawy i inne koleżanki na podwórku.. jedna z drugą robią sobie na złosć :-( i tak jakoś dlatego nasza decyzja taka a nie inna.. ale każdy w swoim czasie musi podjąć taką decyzję jedni prędzej drudzy później.. też bym chciała odetchnąć po pierwszym i poczekać aż się usamodzielni ale boję się że zrobię się za wygodna :-(
piekne 2 kreseczki :-)