reklama

Styczeń 2013 :))

Caroline oj tak dukan jest wyniszczajacy niestety ja zrobie sobie kopenhska przed slubem . No stoliczek robi wielki szal zobaczymy co wieksze bo dosta,a dwie pary klockow chrzesna jej w ndz przywiezie i ciocia od mojego juz dala tesciowej ciekawe jakie ;) wiem ze jedne drewniane ;)

Alicja to mega kciukasy za dwie kreseczki bedzie dobrze ;***

No Milenka ostatnio jest jak kroliczek z reklamy duracell ma duzo energii drzemki ma albo jedna dwu godzinna i przetrzymuje ja do kapieli albo dwie po godz ;) Dzis zaszalalam z obiadem i zrobilam jej roladke ze schhabu z cebula i szyneczka bez konserwantow ale sie zajadala w dwie minuty opanowala i do mojej sie przyssala ;)

reklama
caroline -tak jeszcze jestem na rodzicielskim do 10 stycznia a potem zalegly urlop z 2 lat 54 dni i jak cos to zaraz na zwolnienie.zaraz ide z mloda na spacer to kupie test,albo nawet dwa ;)
ja po ciazy zrzucilam 30 kg bez zadnej specjalnej diety,po prostu karmiac nie jadlam slodyczy,smazonego i slonych przekasek i duuuzo ruchu -spacerki,mam nadzieje,ze tym razem tez nie bedzie problemow ze zrzuceniem zbednych kg,a w ciazy przytylam 12 kg.

gosia to super,ze Milenka ma apetyt ;)

Ostatnia edycja:
gosia to tak jak moja.. ma jedną drzemkę przeważnie między 12-14 a póżniej do wieczora nic.. czasami ma dwie drzemki po godzinie - zależy jak nocka minęła.. a co to za dietka? jakaś mega rygorystyczna i skomplikowana? daj później znać czy skuteczna :-)
ala czekam czekam z niecierpliwością.. mi też późno testy wyszły.. ale mi tylko bobotest wychodził.. i to też późno - widocznie owu musiała być spóźniona.. ala to tak jak ja.. mi się rodzicielski kończy 19 stycznia i nie ukrywam że jeśli wszystko będzie ok to nie wracam do pracy.. pociągnę jeszcze z drugą dzidzią bo i tak powrotu już nie mam :-( ja też mam jeszcze urlop ale wolę żeby mi za niego osobno zapłacili skoro i tak będę np. miała L4.. z alusią miałąm szybko zwolnienie bo samopoczucie do niczego no i w szpitalu wylądowałam.. ale jak się nie mylę to mieliście takie plany jak ja z moim czyli po rodzicielskim dzidzia kolejna? oj czekam czekam i trzymam kciuki za testy ;-)

boosheee a my dzisiaj mielismy nocke z głowy.. ali idą chyba z cztery zęby na raz :-( dzisaij robilismy zmiany z moim żeby każde chociaż chwilę pospało.. dramat.. ale mam nadzieję że już bliżej niż dalej z tymi ząbkami :-) wszystko trzeba przetrwać.. :-( uciekam coś zjeść.. buziaki

oj tak tym razem zaplanowane dzidzi ;) stwierdzilismy,ze natalka musi miec rodzenstwo i teraz jest odpowiedni moment,bo latka leca a i chcialaby dluzej w domu z natalka byc ;) jakby sie okazalo,ze juz jestem w ciazy to w marcu bedzie juz 9tydzien wiec spokojnie na zwolnienie moge isc,z natalka juz od 6 tygodnia poszlam na zwolnienie,bo moja praca jest specyficzna,3 zmiany i mam kontakt z roznego rodzaju chemikaliami,i oparami -serwisuje aparaty sluchowe wewnatrzuszne wiec do tego trzeba sie przyzwyczaic,bo nie zawsze czyste aparaty ludzie oddaja.mam nadzieje,ze nie bedzie mi mocno dokuczac ciaza,z natalka tylko przez pierwsze 3 miesiace ciezko znosilam,bo i mdlosci i bole ale potem juz lajcik ;) a test zrobie jutro z ranca ;)

oby szybko wyszly te zabki i dala pospac corcia,u nas ze snem bez zmian-czyli masakra kilka pobudek w nocy

Alicja jak tak mozesz nas trzymac w niepewnosci ;) kciuki za jutro od razu daj znac ;)

Caroline no to przykro mi ze tyle pobudek macie u nas juz czworki powoli sie przebily . U nas stolik dziennie robi szall teraz ma etap laptopka i myszki haha ;) u nas jakos leci pomalutku mala chodzi przy meblach coraz czesciej sie puszcza . Ostatnio mojemu mowie wiesz mala sue juz puszcza a on na mnie patrzy z taka mina ze szok

ala u nas też z pobudkami nocnymi ciężko :-( no to widzę że macie takie same plany jak my :tak: też chcę z alusią dłużej być w domu i też chcę żey w miarę szybko miała rodzeństwo - u mnie to raczej decyzja spowodowana obserwacją w rodzinie..między mną a siostrą 4 lata różnicy :-( jednak trochę jest bo zawsze mialyśmy odmienne koleżanki, odmienne zabawy itd.. i jeszcze kilka przypadków znam i jakoś tak dla mnie osobiście max 2 lata różnicy.. a jeszcze dodatkowo dzieciaki będą się szybko razem bawiły.. mojego męża bratanice (różnica 3,5 roku) nie bawią się nigdy razem.. a co gorsza tak się kłócą że szok.. mają inne zabawy i inne koleżanki na podwórku.. jedna z drugą robią sobie na złosć :-( i tak jakoś dlatego nasza decyzja taka a nie inna.. ale każdy w swoim czasie musi podjąć taką decyzję jedni prędzej drudzy później.. też bym chciała odetchnąć po pierwszym i poczekać aż się usamodzielni ale boję się że zrobię się za wygodna :-(
JUTRO RANO CZEKAM NA WIEŚCI - BĘDĘ ZAGLĄDAŁA I CZEKAŁA NA DOBRE INFORMACJE :-):-):-) trzymam kciukiii mooocnoooo ;-)
gosia no to brawoooo dla milenki :-) zdolna strasznie :-) oj coś czuję że szybko podrepta ;-) jak idą przygotowania? wszystko zgodnie z planem? ;-)

Caroline no my sie z moim zalozylismy ja stawiam ze do roku pojdzie a moj do 13 miesiecy zobaczymy kto wygra i bedzie blizej ;) No Wlasnie jakos leci pomalutku teraz ogarniamy sylwestra wlasnie wczoraj bylismy na zakupkach kurde ja karmie piersia ale musze sie napic a wiec plan jest taki na ta noc i jeden dzien odpuszczam karmienie ;D zobaczymy jak mala zareaguje choc juz coraz mniej cycusia do 3 razy dziennie choc zdarzaja sie i dwa razy ;)

Alicja jeszcze raz moje gratulacje ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry