reklama

Styczeń 2013 :))

Caroline o ciup to fajnie se kucharze popijali dobrze ze dopilnowaliscie ich;D Ej no super ze betka tak pieknie przyrasta rewelka!;D Moze bedzie synek?;) No to mezulek jest super spisuje sie na medal;) Usg to tylko "formalnosc" ;* Jednak zmienimy sale juz mamy jedna na oku;) OOOO teraz widze Wszystkiego Naj dla Alusi z opkazji 11 miesiecy jeszcze miesiac i roczek ale to zlecialo;)

reklama
Gosia o kurcze jednak zmieniacie salę? oby wszystko poszło gładko z tą zmianą :tak: 3mam kciukasy!!! dziękuje za życzonka dla alusi ;-) i jak zamówiłaś już ten stolik z fisher? przyszedł? fajowy? ;-) będę czekała na opinię milenki :-) oj raczej na syncia nie ma szans.. mamy pokolenie żeskie z mojej i męża strony więc nie ma szans :-D dodatkowo maleństwo duużo przed owu było :tak: ale różu pod dostatkiem to nie narzekam :-) ale najwazniejsze żeby zdrowe :-) a jak u księdza poszło? wszystko załatwione już z formalnościami? :-)

Caroline od dwqoch dni nie odpisuje co zasiade przed komputerem to mala sie "dobija" ;D Stoliczek mamy jest u tesciowej bo bedziemy mieli dwie wigilje wiec tam zostal;D Tesciowa zachwycona mowi ze wszystkie inne zabawki sie kryja przy nim ja sama go zobacze dzis ;D Oczywiscie relacje zdam;D Jak bedzie druga dziewczynka to tylko sie cieszyc ;) Ja marze o dwoch zdrowych coreczkach bo wiem jak ja z siostra dobrze sie dogadywalam i nie klocilam wszystko bylo ok a z bratem moim przynajmiej 2 razy w tyg klotnia ;) Ale byle tylko zdrowe;) Protokol spisany szybko i sprawnie nie bylo tak zle i pytanie tez ok ;D Ksiadz byl super ;D Jeszcze mamy jedno spotkanie 11 lutego juz przed samym slubem;p:szok:

Kochan życzę Wam by te Święta były pełne radości w gronie rodzinny. By Wasze rodzinki były zawsze uśmiechnięte i zdrowe a dzieci by zdrowo rosły ;) Buziaczki Rodzice Milenki i Milenka ;-****

wesolych,zdrowych i cieplych rodzinnych swiat wszystkim mamuskom i maluszkom zyczymy z Natalka ;)

nie moglam juz wytrzymac i 3 dni temu zrobilam test i negatywny wyszedl,ale okres mi sie spoznia 2 dni wiec jest jeszcze szansa ;) ale jak nie w tym cyklu to w nastepnym ;)

Ostatnia edycja:
dziewczynki dziękujemy za życzonka!!! dajcie znać jak maleństwa nasze przeżyły święta :-)
Gosia super że szybko poszło.. no i czekam na realcję co do stolika bo widziałam że suuuper :-)
ala daj koniecznie znać czy coś już wiadomo.. mi test wyszedł bardzo późno :-( bobotest tylko wyszedł bo reszta nic nie pokazała :-( mama nadzieję że to jednak ciąża. wizytę mam 30.12 i już jak na szpilkach siedzę!!! straaasznie Ci kibicuję i czekam na dobre wieści!!!!!

a u nas święta spokojnie i radośnie .. :-) obżarstwo na całego i 3 kg na plusie :-D:szok: ale cooo tam ;-) alusia w I dzień świąt dała nam popalić bo szły jej ząbki.. ale na szczęście dzisiejsza noc w miarę :-) teraz z mężem mamy nowy system póki ma urlop - on wstaje rano a ja śpię do około 10 a póxneij ja wstaję a mąż na godzinkę jeszcze się kładzie.. ufff to dobrze bo nie do życia jestem.. w ciąży z alą też spałam całymi dniami :-( a jak u was żabki idą? u nas dalej tylko sześć :-( miłego kolejnego dnia świąt kochane ;-)

caroline no co do stoliczka to jak narazie jest szal uwielbia telefon nauczylam ja i ciagle go bierze i robi halo halo do uszka od razu podlapala cudny widok no i ksiazke otwiera tylko minus ze ma 1 strone do pekladania ale jest super i przyjemny do ucha nie zalujemy tych przeszlo 200 zl wydanych bo jest extra ;) o to napewno ciaza kochana sama czekam na ten poniedzialek jakbym to ja miala isc do lekarza haha;) a tam ja mam kilo na plusie bo z umiarem wiec od jutra grzeczniutko juz dzis troche przystopowalam aczkolwiek piekne smaczne ciasto rafaello kusi w lodoweczce ;)

Alicja no to czekamy na wiesci co i jak moze jednak bobo jest juz w brzuszku tylko czeka zeby s ujawnic ;)

Juz prawie po swietach my bylismy na dwoch wigiljach objadlam sie slodkosciami a teraz od jutra scisla dietka musi byc ;) MOJ MI kupil spodnie troche nie trafil w moj gust aale chodze dumnie by mu pokazac ze sa ok a on zachwala haha ;)

ooo super że stolik zrobil szał!!! :-) i fajnie że milencia się już tyle nowych rzeczy uczy ;-) hihi dzięki za wsparcie w czasie poniedziałkowej wizyty :-) mam nadzieję że lekarz przekaże nam dobre informacje :-) aj u ciebie tego kg nie widać nawet.. zaraz wyćwiczysz wszystko ;-) jeeju jak ja bym chciała sie zmobilizować po drugim dziecku do diety i ćwiczeń.. kurcze kumpela schudła na diecie dukana chyba z 20 kg!!! ale słyszałam że rujnuje organizm :-(
gosia oj facetom za żadne skarby świata nie mozna pokazać że coś się nie podoba albo że coś źle robią bo się zniechęcają :-D noś noś spodnie niech się cieszy chłopina ze ci przyjemność sprawił :-) uff moja ala dzisiaj przespała całą noc.. jak się cieszę bo przydala się regeneracja sił :-) miłego dnia ;-)

swieta swieta i po ... ;) szybko te dni minely,atmosfera swiateczna takze milo bylo.wigilie u tesciow a 1 dzien swiat u nas.natalka zaciekawiona choinka oczywiscie dotknela i sie ukula,troszke poplakala,zle potem juz nie miala ochoty dotykac ;) z prezentow to kubeczki i klocki ja najbardziej zainteresoawly a lala musi troszke poczekac ;) pojawily sie 2 gorne 1 wiec juz 4 zebolki sa ;) powoli chce juz odstawiac mala od cyca,ale wiem ze bedzie ciezko,bo lubi sobie possac szczegolnie przed snem i w nocy.
jutro chyba zrobie kolejny test ,bo nadal okresu nie dostalam,ale to dopiero 4dzien ;) kurcze nie wyobrazam sobie jak dam rade bedac w ciazy i jeszcze natalka pod opieka,tym bardziej,ze straszna zniej maruda i zlosnica no i nie daje pospac w nocy a ja w ciazy to lubilam sobie pospac,,ale jakos to bedzie ;)
pozdrowionka :)

reklama
ala aaaaaaa!!!!! super - czekam jutro na wieści!!! :-) moja też marudna bo kilka zębolkow idzie na raz :-( w nocy często pobudki a mi się tak chce spać strasznie :-( ale daję radę i zmieniamy się z mężem ;-) a ty do pracy wracasz? jesteś na rodzicielskim jeszcze? ;-) jutro rano zaglądam na bb i czekam na wieści!!! :-) buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry