Hej kochane,
kurcze caly dzień boli mnie lewy jajnik, tak jak na owulkę, hmmmmm, z Wiktorkiem w ciąży czegoś takiego nie mialam aż się zwijam normalnie momentami....poczekam jutro, jak nie minie to kolnę do lekarza, chociaż on pewnie jasnowidzem nie jest i będzie mi kazał przyjechać, a mam kawał bo ok. 40 km...echh
Natal w takim razie muszę się wybrać i zobaczyć niektóre rzeczy bo za mało mam swoich....
Ada i ja mialam ręczny z aventu, barzo dobry....Bepanthen też odchodzil w ruch, bardzo go sobie chwalę...
Aninek nie wiem czy w Avencie są antykolkowe, ale bardzo dobrze z nich leci, nie za mocno i dziecko z pewnością nie powinno się nałykac...
Magda z Uk, wiadomo, że chusteczki to totalna latwizna

i jeżeli nie są bogate w ogrom zwłaszcza silikonów i konserwantów (które niszczą naturalną florę dziecka i latwiej o rozwój podrażnienia - grzybka przede wszystkim) to nie jest to pewnie jakieś zabójstwo..Ja sama używałam chusteczek, już dokładnie nie pamiętam, które były bardzo bardzo delikatne....Jak u dzieciaczka coś się działo od razu odchodziła miseczka z cieplą, gotowaną wodą i papierowy ręcznik do wysuszenia...
Emilia ja mam to samo, jak coś obejrzę to mam jak w banku, że koszmary, już mój M dokładnie mnie zna pod tym względem i się nawet śmiejemy, że ja zatykam oczy na jakichś scenach i on mi mówi kiedy mogę otwrozyć
Marzenixx mówisz, że Mutsy dla wysokich? Kurcze faktycznie muszę go obejrzeć, bo mam 173 i naprawdę przy wielu wózkach się garbię...Goferka powiadasz? Jak byłam nad morzem to je żarłam na kilogramy
Januarko, a czy Twoja bezsenność jest wywolana fizycznymi dolegliwościami, w stylu bol brzuszka, parcie na pęcherz czy raczej lęki i obawy? Ja jakiś miesiąc temu miałam bezsenne nocy związane z obawami, już myślałam, że oszaleję.....
Całą resztę babeczek pozdrawiam....