Cześć piękne
Milusia nic się nie martw tym bólem jajnika, ja mam bardzo często i gin powiedział, że tak właśnie się zdarza.
Ja od tygodnia w nocy nie mogę spać, ciągle sikanie, ból pleców ech... Maluch zaczyna dawać mamusi popalić, wczoraj tak sie ruszył, że myślałam, że zrobie siusiu w momencie

, a to było w tym mieszkaniu co mamy kupić nba rozmowie z właścicielem :/ Przedwczoraj całą noc buszował tak, że spać nie mogłam

i na bokach i jak na plecach leżałam, dopiero jak wzięłam wsadziłam poduche pod brzuch i lekko brzusia nią przygniotłam, to się uspokoił urwis jeden
Kto tam dzisiaj wizytuje?
Dziewczyny miałyście już cytologie? Ja jutro mam połówkowe, a do tej pory nie miałam i zastanawiam sie czy by się nie upomnieć.
Mamaga wyciągam rękę na zgodę

Mam nadzieje, że zbytnio się namnie nie gniewasz...

Może i faktycznie przegięłam, ale psiora ze mnie straszna jest, mój Irys ma chorą łapę i martwie sie przeokropnie, jytro pędzie znowu do rodziców do Cz-wy żeby z nim jechać na rtg, no i mąż mój musi jechać ze mną, bo ktoś go musi trzymać razem z panią doktor, a ja w ciąży, więc nie mogę być przyy tym badaniu.
Wczoraj byłam w CZeladzi w H&M, mają tam nawet spory wybór dla mam no i przy okazji ciuchów dla maluchów. 23 go idziemy na chrzciny Klarci no i chciałam coś kupić no, wiec kupiłam 3/4 czarne obcisłe spodnie na kant i jakby tiulowo taką delikatną koszule białą z tyłu dłuższą do tego szpilki ze skórki wężowej,pod biust cienki brązowy pasek i torebka kolory camel, ale te rzeczy już mam na całe szczęście.. jej ta koszyla i te spodnie super i do kozaków sie będą nadawać, ale cholernie drogie.. za te 2 rzeczy 210, mimo, że koszula ciażowa wcale nie jest tylko taka typowo luźna do połowyt uda... szukałam jakiejś takiej dzianinowej sukienusi do rajstop czy getrów, ale to też wydatek ok 150 zł

, więc odpuściłam. Teraz kupiłam ten leżaczek chicco z przesyłką za 60 zł nówka, 139, więc znowu oszczędność, na ten miesiac już zakupy dla małego zamknięte, dopiero w pażdzierniku takie drobniejsze kupie typu tetrówki, szczoteczka do włosów itp...
W środe na umowe przedwstępną jesteśy umówieni, kurcze powiem wam dziewczyny, ze najbbardziej jestem happy z tego, że mieszkanie po kapitalnym remoncie ma 1, 5 roku, no i, że całe wyposażenie kuchni zostaje, meble -tylko trzeba fronty dokupić, mikrofala w zabudwowie, piekarnik też, grill w zabudowie, płyta indukcyjna i zmywarka jescze nie uzywana MAsterkooka, meble w salonie też zostają.. kanapa jest narożna w kolorze czerwieni i teraz nie wiem jak ja salon urządze, bo nie mam pomysłu... ale to jeszcze czas, bo 1 go listopada dopiero się wyprowadzamy, bo przede mną jeszcze egzamin, obrona, no i na hop siup nie da sie tak wyprowadzić, ściany trzeba pomalować, a dzidziol nie może wdychać tego smrodu..
Ale wam namarudziłam