Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam
Jeeeeeezu jaka jestem niewyspana, te moje nieszczesne biodra i ogolnie bole w miednicy nie daja mi spac.. dopiero po wzieciu paracetamolu zasnelam. Szykuje sie dluuuuuuuuuuuuuugi dzien.
Januarka napisz mi jeszcze kiedy wy te listy dostaliscie, tzn data jaka jest na listach.
Marzenixx, SylwiaS powodzonka na wizytach.. ja mam jutro i juz jajko znosze.
Sylwias U mnie tez sie z ruchami uspokoilo, wczoraj malo co dzidzi sie ruszalo, troche musze przyznac mnie to zmartwilo bo w pierwszej ciazy maly moj strasznie fikal.

Zazdroszczę jej, sama bym sobie w takich szpilach połaziła, ale to dopiero wiosną.
a ja dzis zrobiłam sobie morfologię i mocz, ostatnio mi sie anemia przyplątała i dostałam żelazo :-(, mam nadzieje że tym razem wyniki będą lepsze, przy okazji dostałam pudełeczko z nivea ''witaj maleństow" a w środku przewodnik po pielęgnacji skóry niemowląt, film o przewijaniu, kąpieli i masażu, mini kremik przeciw odparzeniom i kupon rabatowy na produkty nivea 20% do kwoty 100zł w rossmannie. i co najważniejsze to posłuchałam sobie serduszka dzidziusia :-). Czy wy też macie duszności jak leżycie na plecach? bo mnie to już meczy, a tak poza tym to dzidzia potrafi cały dzień szaleć z małymi przerwami na odpoczynek

ehh mówię Wam temat rzeka u mnie. Mój mąż wpadł na "genialny" pomysł że jak mały będzie na świecie to jego mama będzie się nim zajmować. Taa po moim trupie. No nic nie nakręcam się zawczasu.
Zobaczymy jak to będzie.