Dziękuję za życzenia. Równo tydzień mija odkąd jestem mężatką.
szylwias septoletę właśnie biorę. Każdy mężczyzna inaczej zachowuje się podczas choroby. Ja brałam syrop *spam*. Tak naprawdę najlepiej domowe sposoby pomagają. Miód, czosnek, maliny.
Kropka87 będziecie musieli w końcu dojść do porozumienia. Znalezienia wymarzonego gniazdka Wam życzę.
Clue mieszkanie już mamy upatrzone i umowę przedwstępną podpisaną. Teraz czekamy na decyzję wszystkich banków. Z jednego już jest pozytywna decyzja

Dziąsła są na pewno wrażliwsze poprzez ciążę. Też mam swoje humorki i zbiera mi się czasami na płacz bez powodu.
a33 porządki w ogrodzie przed zimą?
Dorotqua co to jest kosz Mojrzesza? Też się zastanawiam nad tą poduszką rogalem do spania. Mój kot za to perfidnie drapie w szafę o 5 rano informując o swoim pustym żołądku

dostaję szału od tego. Fryzjer poprawi humor. Mała zmiana daje też dużo radości
Magda_z_uk wiem, że mąż będzie musiał przywyknąć do nowej roli. W innym wypadku po prostu będę zmuszona wyprowadzić się do siostry, więc mam nadzieję dorośnie.
aninek każdy mężczyzna inaczej reaguje na inne obowiązki. Na pewno nie jest tak, że się nie opiekują lub nie starają. Też wytrąciłby mnie z równowagi jeszcze brak światła w domu. Podobno buty emu lepiej kupić o rozmiar mniejsze, ponieważ się trochę powiększą.
Czarni gratuluję nowego domu
agaagaaga14 za mną od paru dni chodzą właśnie placki ziemniaczane :-) bez rozmowy i przyjaźni moim zdaniem nie da się żyć razem. Udanego spotkania.
caroline teraz taka pora na przeziębienia.
EmiliaM macie wesoło
Dobranoc. Pewnie jestem wykończona przez to przeziębienie.