Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak czy siak jestem jak najbardziej za
powiem ci że ja tez mam swoje psiapsióły z BB , znamy juz chyba z 4 lata wirtualnie, z niektórymi spotkałam sie w realu, do w-wy az jeżdziłam, pod Karpacz tez hehe ostatnio jedna mnie odwiedziła przed wakacjami z rodzinką nad morzem, świetna sprawa, nie sądziłam że mozna na necie poznac tak fantastyczne osoby
wiesz ja tez mialam takie odczucie jakby maly spadl mi calkiem na dol i chcial wyjsc, mowilam ginowi, powiedzila ze tak czasami ejst bo tak sie dzidzia uklada, w razie co sprawdzil szyjke ale byla ok wiec niby wszystko w porzadku, moze odczekaj troche , jak sie nic nie zmieni to jedz na IP?
No więc byłam, szyjka zamknięta macica już na wysokości pępka, łożysko w porządku na tylniej ścianie, wód dużo itp, dzidziuś spał z rozkraczonymi nogami tylko ptaszek mu zwisała - śmiesznie to wyglądało aż lekarz sam się śmiał i na chwile na 3d przełączył. Wszytsko jest ok, powiedział, że jeżeliteż mnie cisnie przy sikaniu (chodzę ciągle) i plecy mnie nawalają na wysokości nerek,, to to może być infekcja, kazał zrobić mocz na wszelki wypadek i wypić na noc taką saszetke dla ciężarnych na bakterie różnego pochodzenia, powiedział, że nawet warto to na zapas zrobić taka saszetka jedna 35 zł
no, ale nic po sikaniu przed spaniem wypiłam. No i dzisiaj jakby ciut lepiej, kazał też mmi brać 2x1 nospe forte. Zobaczymy, jutro pojde na ten mocz. NAprawdę ciśnie mnie na dół, te janiki kują, a plecybolą i tak jakby mnie ktoś za biodra ciągnął
Czuje sie taka napięta... w dodatku dobrze, że zaczęłam brać ten antybiotyk, bo chróbsko by mnie samo nie opuściło wczoraj katar powróćił na dobre, więc mam nadzieje, że ten antybiotyk pomoże... Idę zrobić sobie herbatki i leżeć, bo mi plecy siadają. Miłego wieczoru
i tak chyba musze z położną pogadać bo coś mnie tam na dole za bardzo swędzi, nie wiem czy to nie jakaś infekcja sie nie przyplątała, jak się nasili to będę musiała do lekarza iść wcześniej a tak to z położną sie widze za 2 tyg...

Zdrówka Wam życzę i pozdrawiam