Dorotqua
Fanka BB :)
Tak sobię przeglądam allegro i kurcze nowe ciuchy ciążowe są mega tanie. Dziś mój już wie że wróci z pracy i siadamy przed kompem i zamawiamy
Troszkę poprawił mi się humorek dzięki temu
. Jutro śmigam do lekarza zobaczyć co u małego słychać. W sumie teraz powinnam mieć USG połówkowe trochę się stresuje bo mimo iż wiem że mój lekarz jest dobrym specjalistą to skubany nic mi nigdy nie mówi. Na ostatnim USG zapytałam się czy mały jest zdrowy, a on odpowiedział że nie wie
. Ehh życie nie jest łatwe ale nikt nie powiedział że bedzie czasem aż tak zakręcone 
. Jutro śmigam do lekarza zobaczyć co u małego słychać. W sumie teraz powinnam mieć USG połówkowe trochę się stresuje bo mimo iż wiem że mój lekarz jest dobrym specjalistą to skubany nic mi nigdy nie mówi. Na ostatnim USG zapytałam się czy mały jest zdrowy, a on odpowiedział że nie wie

Ostatnia edycja:
Obyś jutro się dowiedziała, co tam słychać u maleństwa.
więc jak widać głupie odzywki to ich specjalność
. Ale kurcze mój lekarz prowadzący i ten z NFZ-tu pracują u nas na położniczym i boję się jak zmienię tego lekarza to będzie chciał się jakoś zemścić w czasie porodu. Nie wiem może za bardzo schizuję i analizuję całą sytuację
.
Ja tam bym się nie godziła na lekarza tylko dlatego, że pracuje w szpitalu, w którym mam rodzić. Najważniejszy jest Twój spokój teraz. Poza tym, wiesz, na usg możesz iść gdzieś prywatnie np.na 4d dodatkowo, żeby się uspokoić,jak już tak bardzo Ci zależy, żeby po raz kolejny nie zmieniać lekarza. Wiem, że to kolejny wydatek, ale ja bym nie wytrzymała takiej niepewności. Trzymaj się słońce i nie dumaj tyle nad tym;-)