Witam :-)
Ja właśnie wstałam
.. Tak się fatalnie czuje.. Nie dobrze mi jak na początku ciązy i słabo tak jakoś.. Na szczęscie moje dziecko się przekrecilo i nie kopie juz z taka siła.. Dziś znowu tylko brzuch się rusza;-)
Pyt do dziewczyn, które biorą żelazo(są takie) czy Wy też macie takie mdłości?? Bo własnie zastanawiam się czy to nie od niego..
Magda wspolczuje choroby.. Nie ma nic gorszego niż chore dziecko.. To się wymęczyłyście obie dzis.. Moja Lenka narazie się trzyma (az ws zoku jestem) bo coraz więcej dzieciaków w przedszkolu chorych i nie chodzą>>
Marzena masakra.. Biedaczek.. 4 ząbki naraz.. Straszne.. A przepisał Ci coś pediatra?? Bo ja rob iłam tak jak Magda - jak już było tak zle dawałam Lenie Nurofen i pomagało - mogła spokojnie spać..
Dorota ale masz fajnego lekarza - nie ma co.. Jak on w ogole może Ci tak powiedzioec.. W pierwszym momencie myślałam, że trafiłaś na jakiegos gbura z NFZ ale prywatnie
to jestem w szoku..
Malinka Twój też niezłoy.. Bardzo specyficzne poczucie humoru ma widac..
Ja właśnie wstałam
.. Tak się fatalnie czuje.. Nie dobrze mi jak na początku ciązy i słabo tak jakoś.. Na szczęscie moje dziecko się przekrecilo i nie kopie juz z taka siła.. Dziś znowu tylko brzuch się rusza;-)Pyt do dziewczyn, które biorą żelazo(są takie) czy Wy też macie takie mdłości?? Bo własnie zastanawiam się czy to nie od niego..
Magda wspolczuje choroby.. Nie ma nic gorszego niż chore dziecko.. To się wymęczyłyście obie dzis.. Moja Lenka narazie się trzyma (az ws zoku jestem) bo coraz więcej dzieciaków w przedszkolu chorych i nie chodzą>>
Marzena masakra.. Biedaczek.. 4 ząbki naraz.. Straszne.. A przepisał Ci coś pediatra?? Bo ja rob iłam tak jak Magda - jak już było tak zle dawałam Lenie Nurofen i pomagało - mogła spokojnie spać..
Dorota ale masz fajnego lekarza - nie ma co.. Jak on w ogole może Ci tak powiedzioec.. W pierwszym momencie myślałam, że trafiłaś na jakiegos gbura z NFZ ale prywatnie
to jestem w szoku..Malinka Twój też niezłoy.. Bardzo specyficzne poczucie humoru ma widac..

Potrzeba może i była, żeby go użyć, ale jakoś ręczne ściąganie szło mi lepiej. Na pewno teraz bym nie kupowała przed porodem, bo nie wiadomo, czy będzie Ci potrzebny. Możesz odłożyć pieniążki, a jak nie będzie konieczności kupowania, to wydać je na coś innego, bardziej potrzebnego. Ja bym teraz tak zrobiła.
a jak u was?

.