reklama

Styczeń 2013 :))

Elisse jestem tego samego zdania, co dziewczyny. Brzuszka nie chowaj. Jak mają kredyt dać, to i tak dadzą;-)

Marzena zaraz obczaję tę stronkę z allegro. Kilka razy widziałam, że wysyłają do Uk. Może akurat? Dziękuję:-)

Emilia będę w środę u GP, to koniecznie zapytam o ten pas. Tym bardziej, jak piszesz, że pomaga. Dziękuje za informacje!
Ale mi tu pyszności wypisujesz. Placki zjadłam, ale i tak mi smaka narobiłaś:-p
Twój synuś jest dobry:-D Ja ostatnio zapytałam Nikę, co jadła w szkole, a ona mówi, że piła kawę i pani jej dała tabletki, to wypiła:szok: Widzi skubana, jak co rano do kawy pije swoje tabsy i wymyśla skubana:eek::-)

MAMAAGA
uważaj, co mówisz, bo odważę się skorzystać;-):-) Tzn. jak mama nie wróci już do Pl przed porodem, to będę musiała jakoś pewne rzeczy kupić z Pl. No nic. Zobaczymy. Dziękuję ślicznie za chęci:-)Sklep który podałaś, znam ale nigdy nie zamawiałam nic na wysyłkę do UK. Kupowałam wcześniej, jak byłam rok z Nelą w Pl. Muszę zerknąć na te cenniki wysyłek. Dzięki, że mnie oświeciłaś:happy:

Januarka ja mam zazwyczaj ciśnienie 90/60, a ostatnio nawet 80/55 i dobrze się czuję. Super, że z maluszkiem wszystko w porządku! Gratki za udane zakupki:-)

reklama
jednak zajrzałam

chwila oderwania od nauki
wróciliśmy z mężem z badania o 18:30, on po pracy ja po zajęciach - głodni jak wilki... talarki właśnie się smarzą, sałatkę z pekińskiej zrobiłam i jajeczko będzie

Hanus cieszę się z Twojej rozmowy z mężem i w sumie z jej przebiegu. Ja jak ze swoim chce porozmawiać to mi mówi, że jak przyjdzie, co, do czego to się porozmawia – zwłaszcza jak mowa o moich oczekiwaniach, co do jego pomocy po porodzie;)
Ja już poprałam to co miałam w płatkach mydlanych i poprasowałam.
Ja zaparcia miałam kilka razy a teraz jak czuję, że coś się szykuję to wypijam 2-3 łyki kawy rozpuszczalnej – przeczyszczająco zawsze na mnie działała….

Kaja28
kondensacja naturalne zjawisko jak najbardziej, szczelne okna – bardzo dobrze trzymają ciepło. Ale w tak „wilgotnym” pokoju, zwłaszcza jak się śpi nie jest przyjemnie. Poprzednio mieszkaliśmy w starej kamienicy i tam w każdym pokoju była wentylacja, a naszym tylko w kuchni i łazience…. Więc trzeba sobie jakoś radzić ;(

Mamaaga4
no to możemy sobie 5 przybić z tą wagą. Ja dziś po usg wiem, że mój synek waży 1651 g! Powodzenia z wózkiem, trzymam kciuki, aby wszystko się udało.

Skorupka84
też dołączam się do nie śpiących maluchów!

Biłkabdg
ja w weekend upolowałam w supermarkecie podkłady na czas połogu, takie większe – z myślą o tych pierwszych dniach po porodzie. Gratuluję udanych zakupów, my wanienki jeszcze nie mamy .. hmm

Miłej nocki zyczę !

Magda podtrzymuje jak cos trzeba to pisz. Ja w BOBOWÓZKI jeszcze nic nie kupowałam ale mam zarezerwowany wózek i leżaczek. Rezerwacja to 200 zł. Właśnie przymierzam się odwołać rezerwację na wózek i nie wiem czy uda sie przenieść te 200 zł tylko na ten leżaczek, bo tego wózka który chcę teraz kupić niestety u nich nie wezmę bo różnica w cenie między sklepem w Zielonej Górze a nimi to 1200 złotych:szok::szok:Chyba oszaleli. Nie wiem skąd im się to wzięło, no chyba że w Zielonej to jakaś super okazja. Jadę do lekarza 29 października to właśnie zajadę do nich i wszystko obgadam a w Bobowózki najwyżej stracę te 200 złotych. Trudno.

Ajfa-Anetka no nieźle podpasłaś małego:-D:-D:-DA co do wózka to dzięki za kciuki. Jutro zadzwonię i wszystko się wyjaśni. Tak to jest jak się jest niezdecydowanym co do wyboru a pospieszalskim co do zamówienia. Szkoda 200 zł ale gorzej by było gdybym już tamten wózwk kupiła i teraz miałabym żałować. A tak najwyżej nauczka na przyszłość.

Magda cofam swoje słowa, jednak Julka też potrafi pokazać co potrafi :P Miejsca nowego szuka i się denerwuje, bo jej nie wygodnie cały czas :D

biłka a mi też narobiłaś smaka na pomidorową, tym bardziej, że jakieś nieśmiałe smaki za mną chodziły takie, a Ty je dokładnie zdefiniowałaś :P

ellise w 6 klasie podstawówki złamałam nadgarstek, do tej pory czuję :/

Hanus, Emilia mój też miał już nie wyjeżdżać, a szykuje się w grudniu dwa tygodnie rozłąki... nie wiem jak dam sobie radę :D W przyszłym roku pierwszy wyjazd miał być w maju, a niestety już w marcu :/ Tylko pracy zostawić nie może, więc nie mamy wyboru :(

MAMAAGA Jeśli ten drugi wózek bardziej CI pasuje, to tak jak dziewczyny mówią- masz być Ty zadowolona, bo to Ty będziesz w większości go używać :P

Na uczelni byłam tylko chwilę, bo zajęcia się szybciej skończyły o.O ale jutro od rana do 15 :( nie wiem jak wstanę, bo w ogóle mocy we mnie nie ma :/

hanus one są na jakiś klej który ponoc jest bardzo mocny ale mozna sobie tez zamowic z wstazeczkami i wieszasz wtedy np na gwozdziu :) ja zawiesze nad łóżeczkami, zawsze mi sie tak marzylo ale ze wynajmujemy to nie mialam gdzie a teraz jak sie przeprowadzimy to wkoncu zrobie pokoik dzieciecy jak chcialam:tak:
co do prania ciuszków to ja tak z miesiac przed szytsko popralam i poprasowalam bo pozniej to by, chyba nie dala rady, teraz tez jakos przed swietami to chyba zrobie albo po ...

nic nie mowcie o duzych tylkach bo mi rosnie i rosnie i musze znowu majty zakupic wieksze :baffled:

U mnie z cisnieniem od samego poczatku bylo ok tak samo i przed ciaza nigdy nie mialam spadkow ani skokow eh zaskakujace rzeczy sie ze mna dzieja w tej ciazy, czasami mnie to troche przeraza oby tak mi nie zostalo :/ Cos ostatnio zaczynam odczowac dosc wczesniej zmeczenie wieczorkiem jak w pierwszym trymestrze, ale wyczytalam ze to normalne w ostatnim rowniez :/ oby tylko mdlosci nie powrocily :/ Mialam robic pizze z moim new sosem dyniowo cebulowym zakupilam wszystko ale czasu i sil braklo :/
Jej wspolczuje wam a zarazem podziwiam dziewczyny, ktorych mezowie w trasie ja za moim placze jak godz pozniej z pracy wraca gyby mial gdzies jechac sam bezemnie na jeden dzien(jeszcze sie nie zdazylo) zalamanie nerwowe gwarantowane jak nie depresja ja bez niego jak ryba bez wody :( Moj mozg przestawia sie w ciagu setnych sekundy juz zdazylam zapomniec polowe rzeczy co napisalyscie i co mialam odpisac :/

mamaaga hehe ciesze sie ze ci poprawilam humorek hehehe, tylko ze mnie nie do smiechu heheh naprawde musze kupic wieksze majtki bo zaczynaja uciskac :happy:.... najgorsze jest to ze jak jestemw sklepie i chce cos przymierzyc to łapie sie za swoje poprzednie rozmiary i se mysle przeciez to takie duze napewno sie zmieszcze jeszcze a w przymierzalni zonk i trzeba brac o 1 lub 2 rozmiary wieksze :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry