-caroline-
Fanka BB :)
witam wieczornie :-)
marzenixx ja też umyśliłam sobie literki nad łóżeczkiem.. tak jakoś słodko wygląda :-) tylko że ja różowe dla naszej Ali :-) a co do ciuszków toja chyba po świętach a przed sylwestrem zabiorę się za pranie bo jakoś tak może będę już szafę dla małej miała ;-)
indziorka może czas na wagary?
mamaaga4 może akurat uda ci się fajnie z tym wózkiem załatwić i wszystko pójdzie po twojej myśli :-)
ja miałam upatrzoną na allegro suuper koszulę nocną do karmienia i dla ciężarnych i nie kupytwałam a teraz patrzę że już ich nie ma :-( i żałuję że nie kupiłam :-(
A ja dzisiaj tak jak planowałam zabałam się za porządkowanie sypialni.. ta nasza ogromna szafa i jej zawartość mnie przeraziła więc zabrałam się ostro do roboty! połowa już za mną.. a że jest dużo schylania to rozłożyłam na dwa dni :-) ale zrobiłam 10 słoiczków soczków z jabłek dla małej :-) także dzień zaliczony do udanych.. a teraz tv (czekamy na lekarzy) i sałatka z pomidorków ze śmietanką na kolację :-)
a ja z moim kochanym w piątek ruszamy na oględziny wózka.. w takiej hurtownii 40 km od nas są drzwi otwarte marki x-lander.. jakieś rabaty, promocje, gratisy i może uda nam się coś już zamówić tak żeby na początku stycznia było do odbioru:-) już bym chciała zakup wózka mieć za sobą :-)
miłego wieczorka mamusie :-)
marzenixx ja też umyśliłam sobie literki nad łóżeczkiem.. tak jakoś słodko wygląda :-) tylko że ja różowe dla naszej Ali :-) a co do ciuszków toja chyba po świętach a przed sylwestrem zabiorę się za pranie bo jakoś tak może będę już szafę dla małej miała ;-)
indziorka może czas na wagary?

mamaaga4 może akurat uda ci się fajnie z tym wózkiem załatwić i wszystko pójdzie po twojej myśli :-)
ja miałam upatrzoną na allegro suuper koszulę nocną do karmienia i dla ciężarnych i nie kupytwałam a teraz patrzę że już ich nie ma :-( i żałuję że nie kupiłam :-(
A ja dzisiaj tak jak planowałam zabałam się za porządkowanie sypialni.. ta nasza ogromna szafa i jej zawartość mnie przeraziła więc zabrałam się ostro do roboty! połowa już za mną.. a że jest dużo schylania to rozłożyłam na dwa dni :-) ale zrobiłam 10 słoiczków soczków z jabłek dla małej :-) także dzień zaliczony do udanych.. a teraz tv (czekamy na lekarzy) i sałatka z pomidorków ze śmietanką na kolację :-)
a ja z moim kochanym w piątek ruszamy na oględziny wózka.. w takiej hurtownii 40 km od nas są drzwi otwarte marki x-lander.. jakieś rabaty, promocje, gratisy i może uda nam się coś już zamówić tak żeby na początku stycznia było do odbioru:-) już bym chciała zakup wózka mieć za sobą :-)
miłego wieczorka mamusie :-)
nadrobic to mi chyba z pół godziny zejdzie
oby to był ostatni raz
a Twój synek niezłe teksty rzuca
poszliśmy na spacerek z psem, odkryliśmy nowy szlak zupełnie koło nas, zaraz obok naszej ulicy płynie rzeka i przy niej jest dróżka więc dzisiaj poszliśmy odkrywac, chciało mi się śmiać z naszego psiaka, bo przechodziliśmy po takim drewnianym moście a on szedł jakby się skradał, tak nisko na łapach i wolno
teraz juz w łóżeczku z laptopem, podczytuje co u was
Jedna dostanie do roczku, bo rodzi na dniach, a druga po roczku, bo jej córa kończy rok lada moment.
kurcze, w dodatku jak zapytałam czy mogłaby to zrobic teraz to taką mine miała jakby mnie chciała pożreć, szkoda bo lubiłam ta dziewczyne, polka, kiedys pracowała tak jak ja w tej fabryce, a teraz sra wyżej niz dupe ma, nie zdziwie sie jak znowu jakaś plota pójdzie na mój temat
Uwierz mi, że ja już nauczyłam się omijać Polaków, którzy pracują w agencjach pracy szerokim łukiem. Jak nie masz z nimi układów, to raczej marne szanse na dobrą pracę, bo zawsze swoich wsadzić gdzieś muszą. Przynajmniej ja mam takie zdanie