reklama

Styczeń 2013 :))

Ja znow pobudlka rano coraz czescirj pecherz mnie cisnie rankiem tak sie maluch rozpycha, potem mam juz pospane :/
Hanus pranie ciuszkow to ja robie juz od dluzszego czasu co chwile po troche jak tylko cos dostane bo znajoma podrzuca kazdy jeden z ktorego jej smyk wyrosl, a jak mama znajdzie cos na promocji badz tez ja to rowniez odrazu do prania jak sie taka mala kopka nazbiera ,chyba by mi z tydzien zeszlo pranie a potem prasowanie wszystkich naraz,i polozna na ostatnim spotkaniu wlasnie mowila ze spokojnie mozna juz prac i prasowac i ukladac do szafki jesli beda w zamknietej szafce to moga lezec i byc potem sppkojnie ubrane. Czeka mnie tylko segregacja bo narazie ukladam wszystkie rozmiary naraz a zbieram nie tylko najmniejsze tych mam jzu zaduzo ;)
elisse juz rozumiem, gdzies mi cos umknelo albo zle zrozumialam myslalam ze wy maci juz kredyt, no tak zeby wziasc to o rozne rzeczy sie czepiaja ale jak sie juz ma i splaca jak nalezy to nie powinno ich interesowac na co wydajesz pieniadze wkoncu placisz w terminie zgodnie z umowa, co innego gdyby sie zakupy robilo a na splate kredytu nie mialo ;)
Ada1989 wpawdzie nie mierze codziennie ale za kazdym mierzeniem u lekarza badz poloznej mialam podobne i zawsze dobre, a wczoraj dosc cieplo bylo jak dla mnie moze dlatego takie slabe, oby przed rozwiazaniem sie ustabilizowalo a bedzie ok ;)

ps wczoraj mi polozna powiedzila ze sadzac po moim malym brzuszku cos jej sie wydaje ze urodze troche pozniej, ma kobieta doswiadczenie no ciekawe jak to bedzie bo z usg data sie niezmienia rozmiar maluszka jest zgodny z wiekiem caly czas :)

reklama
witam z rana!
ja dzis zaliczylam 3 pobudki na siku.kregoslup znowu zaczyna pobolewac i ciezko mi wstawac.ale jakos trzeba funkcjonowac.
dzis zamierzam troszke poleniuchowac.
milego dnia wszystkim zycze:-)

Magda wiadro mocy roz****ło mnie na łopatki :P Dziękować, na całe szczęście po całej nocy fikołków poszła spać... Tylko angielski się niedługo zaczyna to chyba skończy się spanie :P

Caroline w tamtym tygodniu miałam labę na uczelni, przez chorobę co prawda, ale była, to teraz pasuje się coś pokazać :P

ellise powiem szczerze, że jest ciężko, przez to, że w głowie non stop mam inne myśli niż to jaki przepływ będzie na danym odcinku przykładowej rzeki np :P Ale trzeba spiąć poślady i działać do przodu, przynajmniej kontakt mam z ludźmi ;) Mam nadzieję, że się uda zaliczyć ten semestr :)

Ada Ja zdecydowałam, że po ciąży robię tatuaż "sentymentalny" ;) kiedyś się chciałam porwać na tatuaż na całe plecy, ale ciesze się teraz, że musiałam kasę w coś innego władować :P

Mykam na zajęcia trzymajcie się i miłego dnia ;)

Hej dziewczęta jej jak mnie przeraża ten tydzień cały sama na swoim odludziu... Mąż teraz jak gość w domu będzie ach... Mała przyszła mnie obudzić o 8 po czym sama poszła spać rewelacja... Idę na jakieś śniadanko ;-) bo to już zaczyna sie odzywac he he :-)

Dziewczyny a w czym pierzecie ciuszki dla maluszka? w jakim proszku? co polecacie? i czy tylko proszek czy w płynie czy jedno i drugie nie znam sie na tym :D tez planuje prac dopiero tak 1,5 miesiaca - 1 miesiac przed TP

a i czy cwiczycie ten miesien Kegla jak zalecaja? :D

Ostatnia edycja:
Cześć

Ja już po śniadanku. Jakoś źle mi się dziś spało. ale to pewnie przez to że się wczoraj zestresowałam. Wracaliśmy popołudniu tramwajem do domu i wsiadło jakichś dwój pijanych i naćpanych oszołomów jeszcze wielkich na dodatek i o mało wagonu nie roznieśli.:szok::wściekła/y: Jeden tak koło mnie skakał i walił w okno na daszku, ze wydygaliśmy ze może się zaraz na mnie wywrócić bo ledwo stał na nogach i postanowiliśmy wysiąść na najbliższym przystanku. No i z tego stresu w trakcie wysiadania poślizgnęłam się i o mało nie wyrżnęłam orła. Na szczęście zawsze trzymam się jak wysiadam więc tylko stuknęłam lekko żebrem na plecach o schody i nic się nie stało maluszkowi ale mega się wystraszyłam.Dobrze, ze synuś aktywny jak zwykle i tylko mały siniak na tym żebrze. Kurcze to mi uświadomiło jaka bezbronna w razie czego teraz jestem ani nie ucieknę i jeszcze trzeba uważać żeby nie upaść. I tak się jeszcze tym martwiłam jak zasypiałam wiec śniły mi się jakieś głupoty.

Dziewczyny a w czym pierzecie ciuszki dla maluszka? w jakim proszku? co polecacie? i czy tylko proszek czy w płynie czy jedno i drugie nie znam sie na tym :D

a i czy cwiczycie ten miesien Kegla jak zalecaja? :D

Ja piore jeszcze w proszku "dzidzius" jest niedrogi mam nadzieje ze nie wywola alergii u maluszka, ale ostatnio w lidlu na promocji kupilam lovele wiekszosc moich znajomych ja poleca.
Mięsni kegla nie ćwicze, lekarz też nic mi nie mowil.

Green flower wspolczuje przezycia szkoda,ze bezkarnosc wobec takich ludzi w pl jest a jak masz grosz niedoplaty w skarbowce to cie scihgac beda eh co za kraj strach poyslec co dalej :/
Bylam kiedys odwiedzic w wiedniu rodzinke jeszcze jako nastolatka jechalam metrem(z rodzinka na szczescie) usiadl kolo nas cpun ze strzykawa grubosci i wielkosci butelki 0,5 l wstrzyknol sobie i tak z nia siedzial cala droge wbita w rece oj masakra ten widok mam przed oczami do dzisiaj :/

Ostatnia edycja:
Green to miałas przygodę masakra dobrze że na strachu sie skończyło....
Dotka ja polecam lovela ale ja zawsze tylko pierwsze pranie piore w dziecięcym a potem już razem z naszymi w persilu
Miesnie kegla ćwiczymy poprzez ściskanie mięśni najlepiej stosować to przy robieniu siusiu żeby potem nie było problemu z nie trzymaniem moczu i stosować to również po porodzie ;-)

reklama
O tym to na prawdę nie slyszalam. Ja tak robiłam w pierwszej ciąży po porodzie i teraz też jak nie zapominam :-D i niczego sie nie nabawiłam. I od wielu osób slyszalam że najlepiej podczas oddawania moczu bo wtedy widać czy jesteś w stanie utrzymać a szczególnie po porodzie. Więc jak sie obawiasz rób to na sucho że tak sie określe ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry