reklama

Styczeń 2013 :))

hej Kobitki, kurcze ależ mi się leniuch włączył. Muszę się nieźle motywować , żeby coś zrobić. Mały za to szaleje niesamowicie. Wczoraj chyba godzinę siedziałam i patrzyłam na brzuch który falował, podskakiwał :) Wypiętrz się pleckami śmieję się że do głaskania - jak tatuś :)
Zaczynam szukać rzeczy na wyprawkę, sporo mi odpadło ale jeszcze długa droga przede mną :) Wkleję na wątek o zakupach link do allegro gdzie kupiłam kocyk, w smyku kosztuje 59 a tu ok 30 z kosztami przesyłki więc różnica ogromna. Jak znajdziecie takie okazje wklejajcie też. Teraz będę poszukiwać pościeli i wkładów. :) miłego dnia!

reklama
Cześć dziewczyny:happy:

Ja dziś połamana na wszystkie strony, ale daje radę. Za oknem słoneczko, więc pewnie posiedzę trochę z dziewczynkami w ogrodzie. Trza korzystać z resztek ładnej pogody, bo jak zacznie padać, to do kwietnia włącznie:eek:

Dotka
mięśni kegla nie ćwiczyłam nigdy. Problemów nie mam żadnych, ale ja jestem po cc, więc może nie było mi to po prostu potrzebne.
Przed pierwszą córką prałam ubranka w płatkach mydlanych. Niczym nie płukałam. Po 2-3 razach w normalnym naszym proszku i płynie do płukania. Przy Nikusi i teraz przy Marcelku od razu używam zwykły proszek.

Indziorka cieszę się, że moc się przydała;-):-) Spokojnego dnia na uczelni życzę!

Green
współczuję przeżyć. Najgorsze jest to, że takie typki są nie obliczalne i aż strach pomyśleć, co za chwilę zrobią. Dobrze, że nic Ci się nie stało.

Czarni
powiadasz na odludziu? Możemy się zamienić. Ja z chęcią bym się gdzieś zaszyła;-)

Domiska
powodzenia w kompletowaniu wyprawki!:happy:

Miłego dnia babeczki!

Czesc dziewczyny :) milego dnia wszystkim zycze :) ja od rana na nogach, musialam rano z majstrem na mieszkanko jechac jeszcze ale juz wrocilam i do 16 mam wolne :P czekam jeszcze na kuriera bo zamowilismy zlew granitowy i dzownil ze juz jedzie :) mam chwile wolna to musze poleniuchowac :P

Witam w ten ulewny,zimny dzień Mi już dzisiaj przywiezli łóżeczko :-):-) Wy tu o pączkach a mnie zrobiła się ochota na ptysia ;-) A kilogramy lecą w górę Kurcze jak tak dalej pójdzie to do porodu będę się czołgać

Elisse
powodzonka na spotkaniu kredytowym Oby poszło po waszej myśli

Czarni 7 kartonów ciuszków Wow zaszalałaś na całego Będziesz miała w czym przebierać strojąc swoją dziecinkę

Marzenixx super pomysł z tymi literkami Też bym sobie zamówiła ale nasza Julia na razie będzie spała u nas w sypialni Dopiero potem ją przeniesiemy do jej pokoju No i dopiero potem będę myślała o jakiś naklejkach,literkach na ścianę

Afja-Anetka no no duży już ten twój synek Hmmm ciekawe ile moja już waży Dowiem się dopiero w przyszłym tyg.bo mam wizytę

Mamaaga pewnie jeżeli jest taka różnica na wózku Ja też bym zrobiła tak samo Trzymam kciuki że to 200 zł ci nie przepadnie

-caroline- ja też bym chciała mieć wózek już za sobą My w sumie mamy już wybrany Tylko nie możemy się zdecydować na kolor

januarka bidulka z ciebie Ja bym chyba w tym stanie nie wytrzymała na zajęciach No ale cóż jak trzeba to trzeba

Witam w ten ulewny,zimny dzień Mi już dzisiaj przywiezli łóżeczko :-):-) Wy tu o pączkach a mnie zrobiła się ochota na ptysia ;-) A kilogramy lecą w górę Kurcze jak tak dalej pójdzie to do porodu będę się czołgać

Elisse
powodzonka na spotkaniu kredytowym Oby poszło po waszej myśli

Czarni 7 kartonów ciuszków Wow zaszalałaś na całego Będziesz miała w czym przebierać strojąc swoją dziecinkę

Marzenixx super pomysł z tymi literkami Też bym sobie zamówiła ale nasza Julia na razie będzie spała u nas w sypialni Dopiero potem ją przeniesiemy do jej pokoju No i dopiero potem będę myślała o jakiś naklejkach,literkach na ścianę

Afja-Anetka no no duży już ten twój synek Hmmm ciekawe ile moja już waży Dowiem się dopiero w przyszłym tyg.bo mam wizytę

Mamaaga pewnie jeżeli jest taka różnica na wózku Ja też bym zrobiła tak samo Trzymam kciuki że to 200 zł ci nie przepadnie

-caroline- ja też bym chciała mieć wózek już za sobą My w sumie mamy już wybrany Tylko nie możemy się zdecydować na kolor

januarka bidulka z ciebie Ja bym chyba w tym stanie nie wytrzymała na zajęciach No ale cóż jak trzeba to trzeba

Ja na zajeciach??? heh domyslalm sie ze chcialas napisac do Indziorka :)

No to magda możesz mi zazdrościć pole drzewa jezioro cisza spokój zdala od ludzi i innych domów. Mnóstwo ptaków i dzikiej zwierzyny ;-)
Fajne to jest ale brakuje czasami innego człowieka jak sie siedzi tyle samemu
Pranko już wisi na dworze mięsko sie rozmraża w domu bałagan a mi sie nic nie chce :-D

hej dziewczyny'!!!
my wrocilismy wczoraj z podrozy, ledwo ja przezylam ... to byl ostatni wyjazd, plecy mi nie wytrzymuja dlugiej jazdy samochodem, obrze ze juz w domu i odrazu wszystko lepiej :tak:
Dziewczyny czy was tez tak piersi a dokladnie suutki zaczely bolec?? bo ja mam strasznie.
Pozdrawiam!!

Witam Was w kolejny pochmurny dzień. Ja właśnie powiesiłam pierwszą partię prania a druga kręci się w pralce. Do prania używam płyn różowy Woolite i jestem zachwycona. Nie używm już żadnego płynu do płukania.Pranie jest mięciutkie i ślicznie pachnie i odkąd właśnie go używam proszek z płynem stoi w roku łazienki i nie wiem co z nim będzie. Nigdy tez dla dzieci nie używałam osobnego specjalnego proszku. Ewentualnie włączałam podwójne płukanie.

U mnie dzisiaj jak postanowiłam wczoraj pomidorowa z ryżem i chińczyk.

Wczoraj moja Lilianka jak nigdy cały dzień dokazywała i nawet w nocy nie odpuściła. A ja miałam same erotyczne sny. Chyba tyłeczek Marzenixx tak na mnie podziałał;-)

Wczoraj uśmiałam się w przedszkolu bo zginął jeden but mojego Oliwierka. Owszem leżał w pobliżu samotny but ale kogoś innego. Dobrze że młody ma kalosze w przedszkolu i miał w czym dojść do auta bo inaczej musiałby iść w jednym bucie. Dzisiaj rano pokazałam Pani i uśmiałyśmy się wszystkie. Najprawdopodobniej tato odbierał synka z przedszkola i nie zauważył że Oskarek poszedł w różnych butach. Mam nadzieję że się zorientowali i dzisiaj rano dokonają że tak powiem zwrotu. A z tego wszystkiego sama też guła nie dałam mojemu buty na przebranie do gry w tenisa i nie wiem jak to zrobiły w przedszkolu bo jak Oskara dzisiaj nie będzie w przedszkolu to mój jest skazany na kalosze. W kaloszach chyba jeszcze nikt w tenisa nie grał:szok::-D

OOOO zapaszek zupki się rozchodzi po domku. Mykam sosik do chińczyka robić. Pozdrawiam

natal84 ja juz jakis czas temu poczatkiem wskoczylam z B na C i wlasnie od kilku dni juzm nie to C zaczyna ugniatac, choc ja nie widze roznicy wielkosciowo na oko to wlansie cos mnie biustonosze draznia ostatnio i musialam zamowic na allegro juz taki do karmienia odrazu bez usztywniania :/
Czarni Ale ci zazdroszcze taki domek na odludziu mi sie marzy do tego widoki najlepiej na tatry mhmmmmmmmmm ale byloby pieknie :)))))) Zyc nie umierac :)
MAMAAGA4 hahaha no to niezle tatus roztargniony, ale musieli miec ubaw w domu o ile sie zorientowali haha ;)

Ja zrobilam szybki obiad EmiliaM mi smaka na makaron z brokulem narobilas wczoraj, no i dzisiaj byl z jogurtem czosnkowym i pomidorkiem tak na szybciutko ;) Na kolacje bedzie pizza :) pol dnia przed kompem przesiedzialam sama mam na siebie nerwa rano nie moge spac potem nuda i jak sie zasiedze to naczytam sie steku bzdur i mysle o tym co nietrzeba :/ Ale pogoda dzisiaj fatalna a jutro do Krk trzeba jechac oby bylo bez deszczu :/

reklama
Więcej sobie nie pozwolę na tak dłuugą nieobecność:P Masakra:) Jakoś przedarłam się przez wszystkie posty i mniej więcej wiem, o czym była mowa.

Dziś mam dzień lenia i w dodatku napierdzielają mnie boki. Jak siedzę, leżę to ok, ale jak wstaję i wykonuję pierwsze ruchy, to nie czuję się komfortowo. Ale o tym też pisałyście. Nie chcę tylko znowu wylądować na patologii. Myślę, że to wynika z ruchów dzieciaczka.

Za zakupy biorę się po 30 tygodniu. Większość rzeczy, tak jak wcześniej pisałam, dostajemy od rodziny i tu bardzo niski ukłon w ich kierunku. Mimo wszystko takie typowo kosmetyczne trzeba będzie zamówić. Z ubranek to z pewnością w kombinezonik będziemy musieli zaopatrzyć garderobę Tymka/Szymka:)

Poza tym widzę, że jesteśmy bardzo podatne na smaki:) Jedna z nas rzuci hasło i zaraz wszystkie rozpływają się:) Mnie ostatnio brało na kiszonki, z kapusty przerzuciłam się zupę ogórkową:) Jednak mam po tym wzdęcia i zgagę. A to pech:)

A dzięki za Wasz odzew w kwestii śpiworków i kołderek. Jesli chodzi o poduszki, to spokojnie, wiem, że noworodkom się nie podkłada pod główkę:) Ale zazwyczaj kupuje się zestaw, a podusia się prędzej czy później przyda.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry