hejka
Januarka no ciekawa jestem jak wielkość brzuszka ma sie do daty urodzenia

może i babka ma racje?
Indziorka czyli mówisz jakis mały tattoo w mniej widocznym miejscu? bo chyba tak zrozumiałam ten "sentymentalny":-)
Dotka ja będę prać w persilu non bio i takim samym płynie, ewentualnie jeszcze w proszku i płynie fairy dla dzieci ale to się okaże

) a ćwiczeń kegla nie robie, jakoś zapominam o tym
green flower współczuje przebojów w tramwaju:/ nigdy nie wiadomo na jakiego debila się trafi....
Magda fajnie że u was słoneczko było, u nas dzisiaj lało cały dzień, do przedszkola po Konrada mam 15 min piechota a i tak cała mokra byłam
mamaaga to możemy sobie rękę podać bo mnie ostatnio same erotyczne sny sie śnią

ale jakie fajne.....
natal no to nieźle, będziesz musiała to porządnie przeprać żeby "zapach" wytępić

mnie sutki nie bolą, tylko chyba będe musiała znów większy stanik kupić bo po mału mi się cycole wylewają z tych co ostatnio kupiłam

aninek super że kurtka fajna, no i w ogóle super dzień mieliście:-) a na który wózek się zdecydowaliście?
Hanus kurcze, też bym nie wiedziała.... hmmm cięzka decyzja przed wami, obyście podjeli dobrą
Alicja ja tez oglądałam to w Uwadze i po prostu nie wierze że można tak robić takim maluszkom! byłam taka zła a jednocześnie prawie płakałam jak to oglądałam:-( i weź tu dziecko zaprowadź do żłobka, nigdy nie wiadomo co tam się dzieje.....
elisse no to super że kredyt załatwiony:-)
Chciałam dzis obejrzeć ten mecz Polska Anglia i normalnie nie wierze że taka organizacja kiepska jest

śmiać mi się chce a z drugiej strony wstyd na cały świat, znajomi Anglicy na fb już sie śmieją, masakra

M zły bo przełożyli to na jutro na 16 naszego czasu a on na 17.30 rozmowe ma, no cóż drugiej połowy nie obejrzy

Wysłałam dzis wniosek o macierzyński, ciekawa jestem jak długo będe czekać na odpowiedź....
lecę się kąpać, potem jeszcze zajrze na chwile

)