Mum trzymaj się. Samopoczucie w końcu się polepszy. Ja mam czasem tak, że jak już kipię, to muszę sobie po prostu popłakać. Wyryczę się, pogadam sama do siebie jak mi źle i w końcu emocje opadają, a potem jest już tylko lepiej

Na Amazonie mają tanie płytki Tiesto i można teraz wybrać darmową dostawę ekspresową. Ja zamawiałam w niedzielę Nelci prezent, a wczoraj już był, także polecam. Mój mąż sie zachwyca Tiesto Club life jedynka i właśnie tej dwójki co wyszła w kwietniu jeszcze nie ma, a to tylko 7Ł. Z tego rodzaju tez jest fajny Armin Van Buuren A state of trance 2012, tylko już troszkę droższy
Natal nie złość się. Tak to już jest niestety. Ja wczoraj jak wychodziłam ze szkoły, to szła babka z wózkiem, więc jej drzwi przytrzymałam. Za nią zaraz inni ludzie to wykorzystali i biegiem zaczęli się wpychać, tak jakby mojego brzucha nie widzieli. Dopiero jednak kobitka mówi, żebym wyszła, bo do jutra tak będę stała

Myśmy się przeprowadzali jak Nika miała 3 miesiące i powiem Ci, że zniosła to idealnie. Taki 2-3 miesięczniak, to już nie noworodek i nie jest tak źle. Wiadomo, że trzeba to zrobić tak, by maluszek jak najmniej odczuł pewne niewygody, ale da się. Nas też czeka wyprowadzka na wiosnę i mam nadzieję, że będzie ok;-)