maamcia
Początkująca w BB
Dzięki dziewczyny. Mąż mówi, że będzie dobrze a jak on mówi, że będzie ok to tak będzie!!! Idę jeść... Pączka... Albo i dwa...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na początku różne cyrki wychodzą. Najgorsze jest to że w gabinetach przyjety jest schemat że liczy sie od dnia miesiączki te przykładowe 14 dni i najlepiej jeszcze cykl 28 dni. Niespotkałam się żeby jakiś gin pytał ilu dniowy był cykl w którym się zaszło w ciąże lub kiedy nastąpiła owulacja- rozumiem oczywiście osoby któe nie mają pojęcia , wtedy trzeba się zdac na kompiuter, ale ja no w ciążę z Michasiem zasłam mając cykl 36 dniowy, owulacje miałam około 21dc czyli prawie tydzień odchyłki od normy!! Dziewczyny mi poradziły powiedzieć na wizycie ze okres mialam kilka dni pozniej zeby nie wyszło ze ciąża jest mniejsza niż powinna od dnia okresu i faktycznie pokazywało dobrze mi ciąże gdy zawyzyłam sobie dzień okresu o kilka dni.....