muuuum_to_be
Mama Janka
Ja tylko na chwilke. Juz mi sie odechcialo caly h tycpiepszonych swiat t.... A wszystko to za sprawa mojej najukochanszej siostrzyczki I jej milego telefonu....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Odpoczynek będzie po małym sprzątanku 
. Latem dostała tapczanik - powiedzieliśmy jej, że jest dużą dziewczynką i będzie spała na tapczaniku, a łóżeczko zostawimy dzidzi. Na początku nie chciała oddać łóżeczka, ale jak tatuś skręcał jej tapczan i dostała pościel z Myszką Miki, to skakała z radości i o łóżeczko już nie dopominała się. Czasami zagląda do łóżeczka i mówi, że dzidzia będzie w nim spała. Wiem, że wielu rodziców kupuje starszemu rodzeństwu prezent, który dziecko dostaje po przyjeździe maluszka ze szpitala - prezent jest od dzidzi. Hanusi powiedzieliśmy, że jak dzidzia przyjedzie ze szpitala, to przywiezie jej prezent - cieszyła się i powiedziała, że mocno kocha dzidzię
. Jak będzie w praktyce zobaczymy ;-)
za bardzo jestem zmeczona na myślenie.... wizyta w wątku opisana ja zaraz mykam do wyrka bo kręgosłup prosi o litość
w życiu sie tak nie uśmiałam ale nawet nie mam na razie siły opisac tego może jak poleze i mi plecy odpoczną to wtedy....

i krem na mróz nivea.. także pomału zostaje mi coraz mniej na szczęście.. jutro wybieramy się po wózek więc radość jest nie z tej ziemi :-) 

Jeśli Cie to pocieszy, to szybko zapomnisz o tych boleściach, jak już córeczka będzie z Wami. I to jest piękne, że takie maleństwo potrafi być lekiem na wszelki ból

Ze strachu, że się rozpadnę całkiem i z obawy przed bólem, bo ja ostatnio do badania ginekologicznego nie mogłam nóg rozłożyć,a co dopiero do porodu
Koniecznie pogadaj z lekarzem!

I powiem Ci, że imiona moich dziewczynek tez mąż wybierał. Za to ja dla synka
Teraz już tylko odpoczywaj i czekaj na maluszka;-)
Uważaj na siebie.
Jedyne, co jest zabawne, to one myślą, że Marcelek będzie prezentem świątecznym, bo zawsze im mówię, że dołączy do nas zaraz po tym,jak Mikołaj przyniesie prezenty:-)