ada1989
Mama Konradka :)
hej
Domiska gratulacje ogromne!!!:-) dużo siły i zdrówka dla was !!:-)
Januarka zaciskam mocno za was kciuki, mam nadzieje że już coś wieszi niebawem dostaniemy wiadomość od was:-):-)
Aninek tak jak Magda pisała przysłali wcześniej bo w nast tyg znów bank holiday
my tak często mamy jak chodzi o working czy child tax credit
Emilia dzieki za info, już i tak wczoraj udało mi sie znaleźć i zamówić na ebayu, więc więcej kupować nie będę
Doczytałam pobieżnie, jestem dziś zrypana jak nie wiem co, byłam z kumpelą na mieście, kupiłam sweterek dla malucha, pare pierdółek do kuchni, krople na kolki w razie W i jeszcze inne rzeczy, w sumie chodziłam 3 godz i naprawde mnie to zmęczyło... potem zjedliśmy obiadek i jeszcze na zakupy jedzeniowe z M, ale nie chodziliśmy długo bo ja zmęczona a i jego coś kolana bolą... kupiłam aspirator do noska i 8 paczek chusteczek mokrych bo po promocji były...
ech no i nie zdążyłam z tą torbą, jutro na 1000% się biore, mieliśmy jechać po wanienke ale chyba odpuścimy bo M musi się odespać a i mnie sie za bardzo nie chce....więc będę miała czas na torbe
wskocze do wanny, może troche sie odpręże i nogi przestaną mnie boleć, a potem zajrze do was poczytać
Domiska gratulacje ogromne!!!:-) dużo siły i zdrówka dla was !!:-)
Januarka zaciskam mocno za was kciuki, mam nadzieje że już coś wieszi niebawem dostaniemy wiadomość od was:-):-)
Aninek tak jak Magda pisała przysłali wcześniej bo w nast tyg znów bank holiday
my tak często mamy jak chodzi o working czy child tax credit
Emilia dzieki za info, już i tak wczoraj udało mi sie znaleźć i zamówić na ebayu, więc więcej kupować nie będę

Doczytałam pobieżnie, jestem dziś zrypana jak nie wiem co, byłam z kumpelą na mieście, kupiłam sweterek dla malucha, pare pierdółek do kuchni, krople na kolki w razie W i jeszcze inne rzeczy, w sumie chodziłam 3 godz i naprawde mnie to zmęczyło... potem zjedliśmy obiadek i jeszcze na zakupy jedzeniowe z M, ale nie chodziliśmy długo bo ja zmęczona a i jego coś kolana bolą... kupiłam aspirator do noska i 8 paczek chusteczek mokrych bo po promocji były...
ech no i nie zdążyłam z tą torbą, jutro na 1000% się biore, mieliśmy jechać po wanienke ale chyba odpuścimy bo M musi się odespać a i mnie sie za bardzo nie chce....więc będę miała czas na torbe
wskocze do wanny, może troche sie odpręże i nogi przestaną mnie boleć, a potem zajrze do was poczytać

Jak karmiłam Nelę, to jednak ją dokarmiałam na początku, ale kieliszkiem. Tak, jak nam pokazali w szpitalu. 25ml mleka w kieliszek plastikowy i do dziubka maluszka pomalutku się wlewa. Nela była najedzona, a ja mogłam chwilkę oddechu złapać. Jednocześnie nie dostała butli, żeby nie odrzuciła piersi. Jak bardzo się uprzesz, to Ci się na pewno uda, nawet jak się pojawią kłopoty. Mam jednak nadzieję, że trafi Ci się malutki cycoholik i wszystko pójdzie ok:-) Staram się jak mogę oszczędzać, ale coś mi się tez dziś wilgotno zrobiło i teraz mam podobny dylemat do Twojego
Kurcze, że tez akurat teraz
Może jednak da radę jakoś naprawić? A jak nie to może chociaż dostaniecie jakiś dobry kredyt. Trzymam kciuki za to. Trzymaj się słońce
od 1 w nocy kreciłam się w łóżku.. W koncu o 4 wstałam.. Jakis koszmar.. Do tego skurcze lapią mnie od wczoraj