Indziorka
Fanka BB :)
Aga Podobno stojak to dobra rzecz
ja mam- od razu z wanienką kupiłam 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Mi też brzuch twardnieje dziś okrutnie, więc nawet cieszę się, że jutro ma to ktg. Przynajmniej się dowiem, co słychać u mojego księcia:-)

Wytrwałości kochana!

a później takie zdziwienie w nfz, bo zmiany nie zarejestrowali i mama musi te druki jakoś odzyskać co nas zgłaszała
z tego to już się jej w twarz zaśmiałam
Z tego jednak co pamiętam, to w Pl zawsze problem przy jakiejś reformie. Podejrzewam, że teraz dopiero zaczną się dymy w przychodniach. Szkoda tylko, że padło na Ciebie. Ty umiałaś się odezwać, ale inna dziewczyna by może nie dała rady. Ja zawsze powtarzam, że cierpliwość owszem, ale do czasu. Na pewno nie w takich sytuacjach. I choć rozumiem, że oni mają system i duży problem, to w tym przypadku mam to gdzieś. Ubezpieczenie jest, to wizyta się należy. I nic nikomu do tego!