anbas
Mamusia Kubusia
Helo. Sorry kobietki ze tak mnie malo ostatnio ale staram sie byc na biezaco. Dzis musialam chate ogarnac troszke bo tesciowa za chwile przylatuje do nas na dwa tyg. I sie ciesze I denerwuje zarazem bo wiadomo jak to z tesciowymi bywa ; ) Ale narzekac nie zamierzam.
Aha no u uprzjmie donosze ze Kuba wstal dzisiaj I wygladal jakby go ostrzelali z ckm-u tak wiec oficjalnie moge piwiedziec MA OSPE
Ja dzwonilam juz dzis do szpitala I powiedzieli mi ze skoro mialam to powinno byc ok I ze I tak nic "na wszelki wypadek" by mi nie dali a przeciwciala mam wiec I mala ma. A jak bede karmic piersia to dalej bedzie je dostawac wiec mam sie nie martwic. I poki co tak robie bo na nic mi teraz stresy. I tak nic nie zmienie. Tylko Kubola mi szkoda bo wysypany konkretnie. Ale jakos to bedzie. Musi! Tylko tetaz sie tak zastanawiam czy nie bylo by lepiej gdybym w tej sytuacji przenosila chociaz z tydzien...zawsze to wieksze szanse ze do tego czasu kuba juz nie bedzie zarazal.
Sorry dziewczynki ze tak tylko o sobie ale musze sobie troche ponarzekac...
Kurcze...piekne te nasze styczniowe dzieciaczki!!!! U mnie termin na poniedzialek ale nie sadze
po tym co wy opisujecie to u mnie wieje nudaaaa
Jakos specjalnie oproc kilkunastu lekkich skurczow dziennie to nic kompletnie nie czuje 
Aha no u uprzjmie donosze ze Kuba wstal dzisiaj I wygladal jakby go ostrzelali z ckm-u tak wiec oficjalnie moge piwiedziec MA OSPE
Sorry dziewczynki ze tak tylko o sobie ale musze sobie troche ponarzekac...
Kurcze...piekne te nasze styczniowe dzieciaczki!!!! U mnie termin na poniedzialek ale nie sadze

) szlak!

bo oczywiście poinformowałam wcześniej że jadę rodzić.