czesc wszystkim
Blanka nie mam pojecia czy mozesz takie cos wypic, moze lepiej sprobuj na poczatek mleko z miodem, syrop z cebuli i czosnek jezeli trawisz takie rzeczy, tylko uwazaj bo maly moze nie chcec pic mleka twojego bo i cebula i czosenk zmieniaja smak mleka
wspolczuje wam tych wysypek, u mnie na razie spokój przynajmniej z tym, ale widze ze cos tak w zakolach zaczyna sie skora łuszczyc, tak jakby ciemieniuszka w tych miejscach, musze mu na wieczor posmarowac oliwka tak mocno przed kapiela a pozniej umyc woda i wyszesac
ale dzisiaj u mnie ciezka noc, maly od 23 spal u mnie na brzuchu do samego rana bo jak tylko go odkladalam to zaczynal stekac i juz nie wiem czy to potrzeba bliskosci czy bol brzucha i lepiej mu lezec na brzuchu a w lozeczku na brzuch go nie poloze bo boje sei ze mi sie udusi. a ja spalam jak zajac co chwile oczy otwarte bo balam sie zeby mi nie spadl a po drugie zeby go corka nie kopnela, bo ona spi z nami a bardzo sie rzuca. no weic wiecie jak wygladam - zombi
w nocy znowu zrobil kupe wode a teraz jeszcze nic, matko zeby juz sie to skonczylo
Bandyta podziwiam twoja organizacje czasu i zazdroszcze spokojnego i spiacego maluszka
Pustiszi co powiedzial wczoraj lekarz, chyba ze gdzie napisalas a ja nie zauwazylam
dziewczyny ja corke tez kapalam w nadmanganianie potasu jak miala odpieluszkowe zapalenie skory