Hej Dziewczyny! Jej tak dawno nie pisalam, czytam codziennie, ale odpisac trudno... nie odpisze wszystkim, bo ciezko ogarnac :-)
Marika zdrowka dla Was! Trzymajcie sie! Mam nadzieje, ze juz niedlugo wyjdziecie ze szpitala!
Monika wyrazy wspolczucia! Przytulam!
Inomama ja tez uwielbiam Twoje posty!!! Co do tej listy to tez mnie z lekka podlamala... tak juz kiedys myslalam, ze sa tu dzieci mlodsze i starsze i kazdy sie rozwija w SWOIM TEMPIE, wiec nie powinnysmy sie nakrecac, musimy dac im na wszystko czas.
Co dziwne to jak mowilam rehabiltantce, ze sie obraca z brzuszka na plecy to mowila, ze to nie jest swiadomy obrot tylko przeciazenie jakby a na taki przyjdzie czas, gdzies okolo 7 miesiaca, a w tych listach pisze, ze teraz, martwi mnie tez, ze nie lapie oburacz zabawek, traca je, lapie jedna raczka, ale to nie to... a i pytala czy nozki kladzie do buzi, no nie nie kladzie...
Akuku super te Twoje figurki i gratuluje zakupu robota :-)
Kamag moj spi dziennie okolo 2,5 godziny, ale jak w nocy zasnie o 20 to budzi sie okolo 2-3 czasem o 1 lub 4 naje sie i spi dalej do 6 i czasem jeszcze usnie :-)
Fifka gratuluje osiagniec Adrianka, a jak sie rodzil wszystkie drzalysmy o niego, a tak super sie rozwija :-)
U nas ok, kupek juz mniej 2 lub 3 dziennie,jem juz wszystko, bardzo pogodny moj synek smieje sie w glos do wszystkich kto go tylko zagada :-) i gaduli :-) jeszcze sie troszke martwie waga, wazy okolo 6.100 jest miedzy 10 a 25 centylem mniej przybiera niz kiedys, ale jest dlugi prawie 70 cm ma :-)
Duzo zdrowka dla dzieciaczkow i dla Was, duzo snu, malo dokuczliwych reakcji na skok i w ogole wszystkiego dobrego :-)