reklama

Styczeń 2014 :)

Ooo Siva ciekawe jakie cudo zamówiłaś:) Ja właśnie uporałam się z praniem - a prasowanie staram się ograniczyć do minimum ale i tak jakoś zawsze się sporo uzbiera;)

Kasia szkoda że taka sprzątawica tak rzadko mnie napada - staram się robić na bieżąco, ale różnie to bywa;) Oj jak ja bym chciała mieć w sobie trochę więcej pedantyzmu;)
Aaaa i super, że pisanie pracy idzie do przodu - jejku pamiętam, jak ciężko się było nieraz zmobilizować;)

Julka chyba powoli przyzwyczaja się do żłobka - płacz jeszcze jest, ale pani mówi, że coraz szybciej zajmuje się zabawkami, ładnie się bawi z innymi dziećmi i tylko z jedzeniem trochę marudzi (ale u nas pod tym względem jest trochę regres i znowu mała najchętniej wisiałaby na cycu, dzięki czemu mam też kiepskie nocki). Dziś była 3,5 godziny z czego 1,5 przespała więc super, bo myślałam że będzie jej przeszkadzało że inne dzieci hałasują a tu proszę:)

reklama
Kasia taka mam wlasnie nadzieje, ze jak katar minie to na bardzo długooo bedze pokoj! I tak sobię myślę, Filipek przez rok pierwszy raz jest przeziębiony no i w pazdzierniku mial zapalenie krtani ... mojej kolezanki córka tez rok ma a juz 4 razy chorowała:no:

Siva koniecznie pochwal się tym bajerem jak przyjdzie :))))

Jagus czyli powoli wychodzicie na prostą z tym złobkiem .. Dobrze ze Julcia płacze coraz mniej pewnie, niebawem miejmy nadzieje placzu wcale nie bedzie ! I Ty też z ulgą odetchniesz...

Dona czekamy na relację :)

Filip je flipsy co chwila karmiąc mnie i Natasia... i nie toleruje odmowy ;-)

lecę, cos mialam jeszcze pisac ale nie pamietam juz... piszę ten post ok 15 minut:tak:

Tina mleko kozie można kupic w Tesco

Grudnióweczka to prawdziwy sajgon miałas w domu. dobrze ze mąż taki gibki jest i mala nie spadła. a co do starszej, znam to doskonale bo w domu tez czesto o byle g...no mam jazdy

Milusia mam nadzieje ze leki pomoga, a migdałek pewno bedzie trzeba wyciąć. dobrze ze to wykryłaś teraz a nie jak maly straciłby słuch

Dzięki dziewczyny, żyję chociaż klasę naprawdę mam koszmarna pod względem zachowania. nauczyciel zwraca uwagę a jeden z drugim nic sobie z tego nie robią tylko śmieją mu się w twarz, wzywanie rodziców, uwagi, nic nie pomaga.
przepraszam że tak malo napisalam i tylko niektorych uwzgledniłam ale maly dzieci niedawno pousypiałam i teraz zabieram sie do przygotowania sprawdzianu z historii na jutro. spokojnej nocy

Z dzidzia ok . Szyjka zamknieta. Mam brac magnez i dac na luz.
Nie chcial zbadav szyjki bo z dzidzia ok ale go poprosilam.. usg brzuszne.. mtslalam ze dopochwowe zrobi ale nie.
Pokazal mi dzidziusia.. raczki nozki brzuszek glowke..serduszko :) chyba sisiora widzialam :p
Uspokoilam sie uff..

O matko ale nas wystraszył!as!!! Aż przez chwole myślałam że weszłam w jakiś zły wątek!!! Odpoczywać j to już!!!!!!!!
Dziewczyny y mnie nie ma tesco ;((((

reklama
Akuku kurczę, strasznie nas nastraszyłaś! Uważaj na siebie i maluszka! Ciekawe czy to faktycznie był siusiak;)

Tina a jakieś inne markety? W większych sklepach takie rzeczy powinny być:) Ja już wczoraj się zaopatrzyłam i Julce smakowało:)

Dona to ciężka przeprawa Cię czeka z wychowankami, trzymam kciuki żebyś szybko ich postawiła do pionu:)

Już mi się chyba udziela stresik przed powrotem do pracy, dziś obudziłam się po 5, czyli o tej porze co mniej więcej będę wstawać;) Plus jest taki że zajęłam sobie miejsce w baaardzo długiej kolejce do medycyny pracy więc teraz czekam;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry