reklama

Styczeń 2014 :)

kasia - prezent dla taty: jakiś zestaw elektryka porządnej firmy (jakieś śrubokręty, obcinaki, próbówki itd) i elegancki, drogi alkohol, którego jeszcze na pewno nie próbował...

dona - trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy, tak to fajnie opisałaś, że aż mi się udzieliło i poczułam te emocje. Która to klasa?? ahh, tęsknię za moją pracą, za moim przedszkolem...za ta odpowiedzialnością a nawet za czepialskimi rodzicami :-D

reklama
Dona powodzenia! Czekam na relację:) Ja niby zaczynam w czwartek, ale idę do medycyny pracy zrobić badania więc resztę dnia mam wolną i idę tak serio w piątek:)

Nisiao nie martw się, Dona ma rację:) Mi Julka kilka razy dziennie próbuje rozbić ścianę głową;)

Elama, Akuku 5klasa

Jaguś to mozesz dzień pracy przeznaczyc na medycynę pracy? ja musialam to zalatwic przed powrotem do pracy. urlop konczy mi się dzisiaj i jutro musze byc w pracy w ważną książeczką

witam sie porannie

spalam niecale 4 godziny i to nie ze wgledu na mojego synka, ktory spokojnie spal i przed 4 obudzil sie na mleczko, tylko ze wzgledu na takie wewnetrzne zdenerwowanie

milego dnia

Miłego dnia!
Dona 3mam kciuki za pierwszy dzień!
Nisiao - nie stresuj się upadkiem malutkiej. Większości matek się to przytrafiło, a jeśli malutka nie sygnalizuje, że coś jej jest tzn obeszlo się strachem ;)
My już po śniadanku lecimy się bawić na mate :)
Dziś u nas śliczne słońce, więc zapowiada się porządny spacer.

Dzień dobry :)))))

Siva u nas też piękny dzien się zapowiada, aż szkoda w domu siedzieć ...

Dona powodzenia w pracy :)

Niesiao dziewczyny maja racje, nie martw sie ..

u nas druga noc rewelacja:) dwa razy odezwał ie Filipus przez sen wzielam na rece na moment i spał dalej;-)

Miłego dnia :)

U mnie sajgon więc tylko na szybko.
Adaś ma katar już właściwie tylko rano i jutro do żłobka. Wreszcie coś zrobię ze starszakami w te ferie....miały być codziennie inne atrakcje a jest kicha - nudzimy się w domu .... Nie jestem w stanie nic zrobić ani sprzątać ańi to co zaplanowałam przed powrotem do pracy dosłownie kicha wielka.
A jeszcze m wyjechał i będzie dopiero w piątek :(
Dona trzymam kciuki

Mleko krowie- u nas w żłobku dają od 12 mca, ale ja chodzę z chłopakami do gastrologa dziecięcego/pediatry i nie pozwolił mi dawać krowiego- zalecenia są po 3rż

Uciekam bo wojownik wspina się dzisiaj na wszytko stoły krzesła zabawki... Masakra jakaś

reklama
Hej dziewczynki!! Jesten jesten porostu przyszła do mnie Pani @ i dwa dni wyjęte z Życia jakoś źle przechodzę ;p dopiero dzisiaj odzylam wczoraj do 1 w nocy prasowalam dzisiaj od rana sprzątanie gotowanie za zaraz pranie wstawiam czekam aż księżniczka wstanie bo śpi i idziemy na spacer bez wózka bo tata zabrał niechcący w samochodzie ;)
NISIAO tak jak dziewczyny mówią jeżeli mała nie sygnalizuje nie stresuj się dzieciaczki są twardsze niż nam się wydaje... Na szczęście moja mała juz sama umie sxhodzic z lozka ;) ale wiadomo ze tez uważam ;)
Blanka gratuluję lepszych noce
DONA powodzenia w pracy ;))
Zdrówka dla malutkich chorowitkow!!!
Akuku a wiesz gdzie takie mleko kozie mogę tu w Pl kupić?
Dziewczyny powiem Wam Wogole taka ciekawostkę ze pierwsza miesiączkę po porodzie dostałam dopiero w pierwsze urodziny Wiktorii...jaja co? Taki zbieg ze równo rok ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry