Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
-(to są najnowsze zalecenia),ale ja tam Zosi wczoraj ugotowałam kaszę manną na mleku krowim
;-) <żyje
>
jestem po prostu wstrząśnięta!
ale to po kolei
mówi że ona nawet nie widzi bębenka bo ucho jest tak zaklejone woskowiną....Mówię że w piątek przecież byłam u laryngologa...
i że niby ma zaciągnięty bębenek czy coś takiego...Na co ta pani się postukała i mówi że ona nawet nie mogła tego widzieć przez tą woskowinę...(czyt. laryngolog do D.) kazała natychmiast(jutro) iśc do laryngologa(innego) i wyczyścić mu te uczy(jakąś tam mają na to metodę bo to bardzo głęboko że patyczkiem tego się nie sięgnie...) i od razu wracać do nich na badanie słuchu-bo z obecną woskowiną to nawet nie ma mowy o badaniu...Tylko tak na słuch z daleka zadawała mu pytania to w sumie 90%tego co mówiła nie słyszał

JA mówię to co on przez rok ma teraz być głuchy bo oni sobie takie przepisy ustalili????????
Pani pediatra oczywiście i tak wystawiła,mówi że najwyżej za to oberwą...ale ona jest za pacjentami....No wiecie co....no żenada.....!!!!!!!!!JA wiem że to nie ich wina tylko naszego kochanego nfz...po co skierowanie???Przecież można prywatnie....