reklama

Styczeń 2014 :)

Akuku-nie strasz nas tak, a tak na serio to cieszę się, że wszystko ok
Milusia-przytulam, będzie dobrze, wytną migdałek i słuch wróci, zobaczysz.
Siva-6 tygodni to ona chyba nie wytrzyma bez przeziębienia bo starsza do przedszkola chodzi.
Dona-wiem jak ciężko wrócić do pracy w zawodzie pedagoga, ja co prawda z lekcjami angielskiego ale problem (może w mniejszym stopniu) ten sam.
Ja Amelkę diagnozuję endoktrynologicznie. Pisałam Wam pamiętacie, że ma powiększone gruczoły piersiowe i endoktrynolog kazała zrobić USG narządów rodnych i badania krwi. No i kazała przejść na dietę, czyli: zaro kurczaków, indyków, z mięsa tylko królik i cielęcina, żadnych słoików, wszystko natura. Dieta jest, badania zrobiłam i krew ok oprócz estradiolu, ale usg już nie takie ładne. Ma endometrium 1,5mm (nie powinno go być), jajniki troszkę za duże (jakiś pęcherzyk w jednym), no i jakaś kuleczka na piersi. Lekarka mówi, że jak torbiel to ok, gorzej jak cysta. Mam powtórzyć USG 30.marca ale martwię się. Choć wydaje mi się, że te gruczoły piersiowe jej się zmniejszyły. Czy któraś miała jakieś doświadczenia w tym temacie?

reklama
Dzien dobry :))))\

Grudnióweczka nie pomogę , Oby na usg była znaczna poprawa ! Ale to i słoiczków lekarz kazał zaprzetać podawac?

Kciuki za Amelke...

Akuku no to mialaś stracha:( dobrze ze na trachu sie skonczyło, dbajcie o siebie :))))

Siva jak dziś samopoczucie?

A wiecie ze nasza zdolniacha Fifka przekazała portret na bazarek dla chorego na nowotwór Maksia ?

Milego dnia!

Akuku, uważaj na siebie i dzidziolka!
Grudnióweczka 3mam kciuki za córcię, żeby było ok!
Blanka - dzięki, dziś ok, choć za chwilę na pogrzeb wyjeżdżamy...
Gratki zdolniachy o złotym serduszku!

Ostatnia edycja:
O nie:) takiej ciszy to tu juz dawno nie bylo:)
Siva czyli powolutku wracasz do formy, rozumiem...
Filip śpi ja ogarnęłam bajzel jakiego narobił przed zaśnięciem i mam luz:)

U nas pada.i tak podobno do poniedzialku:( mniej mi szkoda, ze nie wychodzimy jeszcze na spacery...

No to sobie popisałam, wiec ide:)

No dziwny ten przestój po ostatniej aktywności;)

Dom ogarnęłam, jest tak wysprzątany że aż miło;) A jutro wielki powrót do pracy - nowe osoby, nowe stanowisko więc tym bardziej mam mieszane uczucia... Oby jakoś to poszło:)

Jaguś powodzenia jutro :)))) Niech moc będzie z Tobą ;-)

Moj Filip świra dostał na punkcie kąpieli .... Kilka razy na dzien rozpina body sciaga pampera i idzie do łazienki ... a że na paluszkach staje i do klamki sięga to już całkiem wesoło !

Zjadam litery, ale nie przejmujcie się tym moj skarb ogołocił klawiature z kilku guzików :) Życie :-D

Hej! Dzisiaj tu taka cisza, bo wszyscy poza domem siedza;) my caly dzien w drodze-spacery,spacery, zakupy:) a kapiel to tez ulubiona zabawa Arka, zwlaszcza wylewanie wody z wanny:-)

Jagus-trzymam za Ciebie kciuki:-)

Załączniki

• 1424980363066.jpg
    1424980363066.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry