Akuku kurcze właśnie weszłam na kompa i pierwsze co zobaczyłam to twoj wpis, ze jestes w szpitalu, zaraz zerknełam na tydzień ciązy i przerazilam sie, ale na szczescie wszystko dobrze, nie rób nam tego bo my tu wszystkie się czujemy jakbyśmy w ciąży chodziły

. to bedzie taki nasz wspolny synuś badź córeczka
Jaguś i jak tam w medycynie, załatwiłas wszystko, dostałaś zgode na pracę

czy możesz nadal wypoczywać? ja tez mam nadal stresa przed każdym dniem i w nocy nei mogę spać, dziś obudziłam się o 1 bo Antoś chciał mleczko i do 4 nie spała, a nawet dłuzej bo pameitam ze po 4 kilka minut zagladalam na zegarek. trudno jest się odnaleźć w materiale nauczania nagle w polowie roku szkolnego, kiedy trafia sie na same sprwdziany z długich działów i nie bardzo jaką wiedze mają uczniowie a sprawdzian trzeba dostować do ich możliwości.
teraz właśnei skończyłam przygotowywać materiały na jutro. aha no i kciuki za jutro
Grudnióweczka przykro mi ale nie pomogę. podejrzewają że to z hormonów umieszczanych w drobiu, czy dlaczego tego nie można jesc? mam nadzieje ze bedzei wszystko dobrzeo
Blanka to wysoki musi być Filipek. Fajnie to musi wygladać
u mnie jak zapytam czy chce siuku albo kupke to mówi "ta" i idzie po nocnik do łazienki, ale łazienka musi byc otwarta i tak taszczy ten nocnik do pokoju, ale zwykle nic tam nie zrobi bo nie ma cierpliwości żeby na nim posiedzieć
Kasia ładne zdjęcie, jacy opatuleni

, ale fakt ze dzisiaj tak zmarzłam a pani w przedszkolu kazala dzieci lżej ubierać bo juz cieplo sie robi a oni w grubych czapkach,,ale jak tu lżej ubrac jak tak zimno. co do mowy to u nas kiepsko. kilka sylab i rózne krzyki
Tina jaki szkrab wpatrzony w obiektyw