reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
witam :)

kasia - jaka ładna, szcześliwa mama, a i syneczek niczego sobie ;-)

Tina - śliczna mała misia, moja ma podobną kurteczkę

jaguś - trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy :-)

blanka - ale bystrzak z Filipka!! można wstępnie rezerwować na zięcia??

kasia
- moja Julitka duużo mówi. mama, tata, baba, am, taa (tak), nie, da (daj), ola, ela, oko, no (nos), kaka (kaczka), meme (smoczek), to to (co to),lala. A jak jest wściekła krzyczy rroooo rrooo rooo. Byłam w szoku,że potrafi wymówić rrrr

Ostatnia edycja:
Elama no to się usmialam z tego zięcia :-D Ale widzę , Julitka taka bystra wiec dobrany duet ;-)

Podobno dziewczynki mają "łatwiejsza" mowe, ale jestem pełna uznania dla małej za tyle słówek, juz o tym R nie wpomnę :)

Ja czasem jak patrzę na Filipka kiedy próbuje mi cos wytłumaczyc po swojemu, to widze ze az się biedak złości /// jak np chce zeby jakies pudeleczko mu otworzyć patrzy na mnie stęka i tyle dzwieków wydaje tak słodko dziubka robi przy tym :) Ale mowi wyłącznie w swym języku... :confused:

Siva powiedz chociaż ,że lubisz jezdzić autem :p ja prowadzić uwielbiam :)

Ale super macie zdjęcia:-) Kasia kwitnąca jak zawsze z Arusiem u boku a Tinowe maleństwo słodkości też:-)-modnisia :-)

Co do gadania to Zosia zaczęła po roczku nawijać sporo:-D Jak na 13mies mówi chyba sporo-przynajmniej w porównaniu do rówieśników dookoła... Pies,kot,Ania(Frania),muu(krówka),mówi jak robi piesek,kotek krówko,na kurę mówi koko,jak widzi dzieci to lala albo dzidzia,tata,mama,Kuba,dziadzia,baba,Ami(pies teściów),Ada(Adam),nie,papa,pokazuje że nie ma Zosi-zakrywa buźkę:-D robi papa,przesyła buziaki i pokazuje jaka duża jest:-D A największy ubaw jest jak ją ubiorę i idzie się pokazać dla taty czy ładnie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry