reklama

Styczeń 2014 :)

Wszystkiego najlepszego dla naszych maluszków z okazji dnia dziecka :)
Podczytuję ale ciągle czasu brak
U nas festyn za festynem, a pogoda taka ładna że fajnie wychodzić z dzieciakami. Adaś najchętniej całe dnie by spędzał w ogrodzie. Ostatnio uwielbia gotować - kupiliśmy mu kuchnię, bo już mialam dość walki o moje garnik i talerze :). Może coś mu z tego zamiłowania zostanie i będzie kucharzem. U nas w rodzinie wysyp znowu dzieciaków. Teraz 3 rozwiązania Przed nami :).
Akuku zdrowka i oby choroba Cię ominęła.
Siva my mamy 4 za sobą - w zeszłym tygodniu wyszła ostatnia. Walczyliśmy ponad miesiąc biegunki, marudny, a w dniach wybijania gorączka podad 38,5. Ogólnie najgorsze zęby, poprzednie malud dobrze przechodził, a te... masakra.
Pozdrowienia dla wszystkich :-D

reklama
Hejka:-)

Najlepszego dla naszych skarbów :)

Siva dla Julki sto lat i najlepszosci:)dużą pannę juz masz!

Kaczuszka zatem gratuluje czwórek!i zgadzam sie najgorsze ząbki jesli o wychodzenie chodzi:)

My wczoraj bylismy na festynie nad jeziorem. Dzis w ogrodzie jordanowskim mamy dzień dziecka a jutro w przedszkolu :)

Filip na takich imprezach grzeczny...wszystkim zadziwiony i zainteresowany:)wczoraj do szczęścia potrzebowal tylko balona i gofra:-) zobaczymy jak będzie dzis:)

Miłego poniedzialku dla was:)

Wszystkim dzieciom nie tylko styczniakom 100 lat, spełnienia marzeń, a choruszkom dużo zdrowia ;)

My byliśmy w sobotę zrobić zdjęcie darmowe z okazji dnia dziecka, a wczoraj u dziadków więc z festynu nici.

Wojtuś był wczoraj z mną w Kościele i czym starszy tym bardziej niegrzeczny. Gdybym go puściła to by biegał po całym kościele a tak tylko wokół mnie i wózka. Wyciągnął wiaderko z pod wózka takie z piaskownicy i chodził z nim. Później przed nami stała laska w krótkiej dość szerokiej spódnicy - ja patrzę a ten chciał złapać za tą spódnicę jeszcze by jej ściągnął i dopiero by było. Na szczęście refleks mam dobry i nic się nie stało;))

Wszystkiego najlepszego dla naszych Dzieciaczków "styczniowych" :)
Blanka, dziękuję za życzenia dla Julki - fakt, pannica mi rośnie ;)
Akuku - super fotki Twojej małej modeleczki ;)
Dziś dzień dla moich dziewczynek - ułożyła m sobie tak spotkania, żeby szybciej skończyć pracę i móc nimi spędzić czas. Julke zabrałam na zakupy i poplynelam ;) ale wszystko było niezbędne na wakacyjny wyjazd a jej radość bezcenna.
Wczoraj popoludnie spędziliśmy na rodzinnym festynie - Julka występowala z zespołem a Lenka czarowala wszystkich swoimi oczetami ;) A tatuś to wszystko filmowal :) Było przefajnie!
Jeszcze tylko dwa dni pracy i długi weekend - uwielbiam takie świąteczne przedłużone leniuchowanie.
Pozdrowienia dla Was!

Cześć babeczki!

My jesteśmy w domu od dziś bo Wojtuś w nocy dostał temperaturę i zaczęło się rozwolnienie :(( nasz lekarz dziś nie przyjmuje i chyba przyjdzie nam jechać na pogotowie.
Akuku śliczne zdjęcia!

Widze,ze tu juz cisza kompletna... :( rozmowy na fb sie przeniosly i nikt o forum nie pamieta...:/

Baby ktore fejsa nie maja- co u Was?

Cleo- jak Wojtus?

My wrocilismy z procesji wlasnie i zaraz obiadek u rodzicow jemy.
Milego!:)

Ja dzis bylam w szpitalu na glukozie tylko wbuk nie pije sie glukozy a taki napoj gazowany lucozade..wiec przynajmniej tak nie mdli..choc wypic trzeba 410 ml i ciezko mi bylo taka ilosc bo ja malo pijam ;/

Bylam tez na dniu sportu w szkole u dzieci i super sobie radzili. Alex zajal drugie miejsce w biegu. A Viki jest niziutki wiec nie byl w czolowce ;) super bylo. Szkoda tylko ze ja przez glukoze sie spoznilam..ale za to m byl caly czas i to najwazniejsze..zawsze jedno z nas musi byc na takich imprezach coby dzieciom smurno nie bylo ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry