• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Sylka, pogoda była taka akurat, dwa dni upału a reszta ciepło - tak na spacery fajnie :) Bo ja to na plaży bym nie wysiedziała cały czas, zaraz mnie gdzieś nosi :-)

_Hope, tulam mocno ...

nisia, ja też łożysko mam z przodu, i jeszcze nie czuję ruchów. Tzn. kilka razy coś tam poczułam, delikatne muśnięca. Ale przy poprzedniej ciąży czułam ruchy już w 16 tyg, więc teraz też już bym chciała.

ło matkooooo wiedziałam, ze jak mnie apre dni nie bedzie to juz nie nadrobie tego co naskrobałyscie!!!!!:P

Tak czy siak witam sie dziewczynki:) Nie było mnie pare dni z powodu nie dokonca planowanego wyjazdu na mały odpoczynek:)) Juz aktywnie wracam, bo musze przynac, ze forum wciga jak bango:PP

Buziaczki i milego dnia ciężaróweczki:)))))))))))))

super pomysł z tym vademecum...zaraz się zabiorę za przeglądanie:)

U mnie dzisiaj pada caly dzien...ale oczywiscie nie rpzeszkodziło mi to by wybrac sie na małe zakupki:P:) idę Was nadrabiac:)

Ikasia u nas też deszcz od rana . Wyskoczyłam na szybkie zakupy i chyba cały dzien siedzimy w domu. Na obiad dzis zamarzyło mi sie spagetti , a ze mam włoski makaron który uwielbiam to wszamałam cały talerz;-) Mąż juz poszedł do pracy i zostaliśmy sami

Fifka 16 coraz bliżej :-)

ooo matko dziewczyny ledwie na oczy widze od tego wyczeszczu przy kompie, ile wy piszenicie, tylko wczoraj mnie tu nie bylo a tu do przeczytania mialam chyba z 6 stron.

bylam wczoraj z moja corą w bibliotece wypozycyzc ksiazki i pani sie jej pyta a ty jaka ksiazeczke bys chciala a moja na to "taka o farmie" = ale sie uśmialam, taka prawdziwa baba ze wsi mi rośnie

pedze do lekarza po skierownaie dla corki do chirurga

ale mam dziś koszmarny dzień :/ mały tak daje mi popalić, że szok. nie ryczy tylko gdy śpi, nawet zjeść mi nie da, tylko podchodzi i wiesza się na mnie :no:
w dodatku jak poszłam na drzemkę to miałam straszny sen, śniło mi się, że zaczęłam krwawić, oj mało powiedziane, krew się lała strumieniami. To było okropne.
Fifka, czekamy na wieści i piękne fotki :)
chciałam dodać do vademecum taki fajny film, oglądałam go w poprzedniej ciąży ale znaleźć nie mogę :(

reklama
Dona racja tempo na wątku mamy fajne :-)

Vinga współczuję snu , też czasami takie koszmary miewam , wiem jakie to uczucie sie z takiego snu obudzic.
Nataniel ma dzis gorszy dzień, mój miał tak ostatnio. Dzis w miare grzeczny

Mam nadzieje,ze Fifka da nam znać w miare możliwości szybko:)

Ja śpie przez tą ponurą pogodę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry