• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2014 :)

mogę prosić o ten rysunek o wysokości macicy w danym tygodniu nie moge znalesc i o wklejenie do tematu chociaz filmy, nuda itd... przydaja się takie linki jak ten kalkulator wagi, pielęgnacja, masaż szyjki a teraz to jak w stogu siana te artykuły i rysunki oraz filmiki...
z góry dziękuje

Przepraszam znalazłam już tą macice

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja w ogóle proponuję założenie tematu "Przydatne linki" :tak: do jakiś kalkulatorów itp, rysunków typu dno macicy itp. Taki zbiór wszystkiego co potrzebne

Mały zaśnie to się tym zajmę.

Ja w ogóle proponuję założenie tematu "Przydatne linki" :tak: do jakiś kalkulatorów itp, rysunków typu dno macicy itp. Taki zbiór wszystkiego co potrzebne

Mały zaśnie to się tym zajmę.
Właśnie Fifka ja widziałam taki dział i u lipcówek i sierpniówek ale wstydziłam sie napisać ze fajna sprawa byłby taki temat :) dziękuuuje :happy2:

Zaraz małego położę i się nim zajmę bo to bardzo fajna sprawa! Wiele dziewczyn podsyła linki a ja zapisuję je w załącznikach zamiast mieć jakieś takie "Vademecum wiedzy"

No i sama mam sporo stron bardzo fajnych -na przykład zajebiste kalendarze ciąży, tabela produktów zakazanych podczas karmienia piersią, kalkulator centyli wagowych itp itd. Zaraz to wszytko umieszczę i każda z nas będzie mogła dodawać swoje linki :-)

OOO fifka super ja chcem takie linkido fajnych np. stron o ciazy do czytania uwielbiam ;))! zakladaj szybciutko ;)
dziekiuje za waasze rady na temat relacji miedzty malym a starszym dzieckiem napewno skorzystam z waszych rad :)!
a co do złych snów to ja nie mialam ani jednego jeszcze ale spokojnie nie przejmujcie sie nic zlego napewno nie nastapi!! a co do twojego snu Cleopatro to spokojnie napewo zdazysz skompletowac torbe do szpitala na tip top! ja zrobie to napewno wczesniej ;) zeby wrazie co nie miec niespodzianki, niewyobrazam sobie pakowania torby w dniu porodu jak zaczelam rodzic to nawet przebranei spodni i zabranei dokumentow i ogarniecie wszystkiego w tym amoku mnie zaskoczylo ze niy nic a nei moge sie zebrac :OOa co dopiero pakowac torbe, nie wiem moze niektore kobiety jak zaczynaja rodzic to sie robia oceanem spokoju ale nei ja ;)):-D

wiecie co....a jak proponowalam zalozyc taki temat z linkami w tematach do zalozenia to bylo mi powiedziane ze takie linki mozna wklejac w kazdym temacie czego dotycza ;p no I macie ;p :)))) wiedzialam ze bedzie za duzo szukania :)

czuje sie oszukana :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Temat założony!!

Tylko kochane o linkach rozmawiamy na innych wątkach a tak ma być porządek żeby to było przejrzyste i użyteczne.... tłumaczenie co to i link!

Przykleiłam ten temat bo wydaje mi się istotny.

Ambas tak?kurcze nie pamiętam zebyś pisała.. ja sama nosiłam się z takim zamiarem jego założenia....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry