• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2014 :)

Właśnie próbuję na raty- jedno pomieszczenie i przerwa :) Właśnie ja ciekawa jestem jak to będzie jak już brzuszek będzie na prawdę duży, no ale wtedy liczę na M, choć i teraz już mówi, żebym nic nie robiła, no ale chyba bym zgłupiała, całe popołudnie sama siedzę i non stop przy kompie też niezbyt zdrowo a tak to trochę ruchu :) teściowa dziś wróciła do siebie i muszę zacząć brać się w garść i nie dołować się zbytnio bo to źle dla dzidziaczka :)

reklama
Ania, ja też na raty próbuję sprzątać ale i tak z marnym skutkiem :baffled: zmyłam naczynia i już siły nie mam na nic. dobrze, że mąż już w domu to małego wykąpie bo ja ostatnio nie wyrabiam :-(

Wiadomo po to mamy facetow niech nam pomagaja a co ...jakby sami sprobowali byc w ciazy to by na 100% latali kolo nas jak kolo jajka non stop:-D:-D. pod koniec nie da sie za bardzo juz cos robic..ja mialam problem nawet z ubraniem butow. teraz jest najlepszy okres poki ten brzuszek jest jeszcze nie za duzy.

delewarre: ja też miałam taką pogodę na spacery niż na plażę; do jeziora po prostu nie dało się wejść a próbowałam i tylko do kolan i znowu plaża żeby się nie przeziębić na własne życzenie. :-)
Za to pogoda była super na kajaki - super sprawa polecam wszystkim. Ale mimo lekkiego ciepełka na tym kajaku niestety trochę spaliłam tę moją bladą skórę i w tej chwili trochę już zaczyna schodzić skóra.:-(

blanka 87 ja też dziś makaron ale trochę inaczej bo pierwszy raz w życiu starałam się zrobić łazanki - uwielbiam kiszoną kapustę tak doprawioną. Ale obiad robiłam na raty bo mi się tak słabo robiło że aż ciemno przed oczami, więc zostawiłam wszystko na malutkim ogniu albo wyłączone i na kanapę - i tak kilka razy. Pojęcia nie mam od czego tak ale się przestraszyłam :szok:

reklama
Cleopatra mi w pierwszym trymestrze sie tak czesto robiło.Albo teraz sporadycznie jak np w kolejce długo stoję bo wiadomo kto by tam na cieżarną uwagę zwracał , nie?

A łazanki UWIELBIAM:-) Pochwal sie , dobre wyszły?:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry