cleopatra1
Fanka BB :)
a ja dziś umówiłam się do wrocka na 4d bo mój gin nie ma i pani z rejestracji stwierdziła że będzie mnie to kosztować 300, więc chyba przepłacam prawda Fifka? A pozostałe kobitki ile płacicie za 4d?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale niestety sama znam takie przypadki...
Jutro wróce do świata żywych!delewarre: ja też miałam taką pogodę na spacery niż na plażę; do jeziora po prostu nie dało się wejść a próbowałam i tylko do kolan i znowu plaża żeby się nie przeziębić na własne życzenie. :-)
Za to pogoda była super na kajaki - super sprawa polecam wszystkim. Ale mimo lekkiego ciepełka na tym kajaku niestety trochę spaliłam tę moją bladą skórę i w tej chwili trochę już zaczyna schodzić skóra.:-(
pilnowałam żeby brzucha na słońce nie wystawiać to mi się plecy opaliły :-)
i gwiazdy chyba nam sprzyjaja, bo mial jeszcze zalatwic dentyste, co akurat obok tej randki brzmi maaalo romantycznie,a rano zadzwonila asystentka ze dentysta chory...huraaaaa!!!