• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2014 :)

a ja dziś umówiłam się do wrocka na 4d bo mój gin nie ma i pani z rejestracji stwierdziła że będzie mnie to kosztować 300, więc chyba przepłacam prawda Fifka? A pozostałe kobitki ile płacicie za 4d?

reklama
Cleopatra to zależy...u nas w Białymstoku to byś przepłaciła bo tam gdzie ja byłam to jest najlepsza klinika w mieście (a sprzęt podobno jeden z najlepszych w kraju) a płaciłam 200zł, Wiem jednak że te badanie kosztuje czasem drożej w różnuch częściach Polski...

Vinga Blanka
w głowie się nie mieści... :no: ale niestety sama znam takie przypadki...

Idę spać! To dzisiejsze USG tak mnie zakręciło że na niczym się skupić nie mogę :-D Jutro wróce do świata żywych!

delewarre: ja też miałam taką pogodę na spacery niż na plażę; do jeziora po prostu nie dało się wejść a próbowałam i tylko do kolan i znowu plaża żeby się nie przeziębić na własne życzenie. :-)
Za to pogoda była super na kajaki - super sprawa polecam wszystkim. Ale mimo lekkiego ciepełka na tym kajaku niestety trochę spaliłam tę moją bladą skórę i w tej chwili trochę już zaczyna schodzić skóra.:-(

Mi też złazi z pleców :baffled: pilnowałam żeby brzucha na słońce nie wystawiać to mi się plecy opaliły :-)
W ogóle nie mogę się pozbierać po tym urlopie :-(:-(:-(

a ja muszę sie pochwalić. Mój ukochany przygotował mi wczoraj taki prezent: DSC05508.jpg pachnąca kąpiel z pianą i płatkami róż, świece i mały bukiecik...ehhhh ależ mnie rozpieszcza (zupełnie bez okazji)

Załączniki

• DSC05508.jpg
    DSC05508.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 48
Ojeju Elama zajebiscie mialas!!!!! wyslijcie mi ta wanne tu:-) w tym kraju to tylko prysznice:-(

Cleopatra z ta ciemnoscia w oczach to czasem tak sie dzieje. W tej ciazy narazie tak mialam tylko raz ale po tym, jak nagle wstalam z lozka rano bo bylo dosc pozno i wylecialam jak z procy to chodzilam jak zombi i prawie sie przewracalam tak mi zle bylo...a w 1 ciazy pamietam to tak w 7 miesiacu zupelnie bez powodu ale tez rano ciemno w oczach slabo.Ciaza jest ciezka dla organizmu...o ile to wszystko samo z siebie przechodzi to wszytko ok..

Vinga,Ania ja tez tak mam, mecze sie szybko, posortuje np.pranie i juz jestem zmeczona a tu jeszcze to i to i to. Ale wiecie co mnie najbardziej przeraza?ze w poniedzialek ide do pracy i przyjde wypompowana, a potem jeszcze i tak trzeba to wszystko zrobic.Na mojego faceta nie moge liczyc, bo ma 2 dodatkowe prace po poludniu,wiec jestem jakby sama z dziecmi, ze starsza trzeba odrobic lekcje, a mala jak stoje w kuchni, to trzyma sie nogi i kaze brac na rece,tulic, a ja musze obiad robic!!!!!!teraz to nie problem bo jest w domowym zlobku wiec ugotuje sobie w dzien.ale nie wyobrazam sobie poniedzialku...to potezny szok dla calej naszej rodziny...ale chyba jak poczatki przetrwamy to przetrwamy juz wszystko:-) a juz sprzatanie to wlasnie sie zastanawiam kiedy mam miec niby na to czas, jak moje dzieci o 9 sie klada spac, o 10 czasem zasypiaja, po prostu nie zasna wczesniej...

A teraz cos przyjemniejszego: dzis ide na randke:-) z moim facetem. w centrum miasta na lunch. on wyrwie sie z pracy a ja dojade i sobie pojdziemy gzies tak bez dzieci, odwale sie jakos, jak nastolata i ...zyc nie umierac. od poniedzialku juz takiej szansy nie bedzie.nastepny raz w listopadzie dopiero:tak:i gwiazdy chyba nam sprzyjaja, bo mial jeszcze zalatwic dentyste, co akurat obok tej randki brzmi maaalo romantycznie,a rano zadzwonila asystentka ze dentysta chory...huraaaaa!!!:happy:

Milego dnia dziewczynki, nie bedzie mnie tu za duzo dzis niestety:sorry2:

Jeeee...elama ale mialas fajnie:) Zazdroszcze!!! :)
Fifka -suuuuuuperasnie!!!! Gratuluje Adrianka :) Zdjecie w suwaczku obledne :)
Co do usg 4d to jak bylam w polsce robilam w rybniku I kosztowalo 200 z plytka wiec chyba ok.
Z tym ustepowaniem ciezarnym w irlandii to jest tak...hihih...ze tu raczej nikt nie ustepuje miejsca bo tu kobiety ciezarne-mam takie wrazenie- sa w wiekszosci :))) Dzieci sie rodzi mnostwo I popularne sa bardzo rodziny wielodzietne (mam na mysli takie co najmniej 3+) :) Nie wiem czy slyszalyscie okreslenie irlandzkie bliznieta :))) To takie rodzenstwo ktore urodzone jest z dwoch roznych ciaz ale urodzone sa w jednym roku :) Wiec to daje troche obrazu jaka maja produkcje :)))

Z rzeczy mniej przyjemnych to chodze dzis jak zombie...ehhhh...wstawalam chyba z 6 razy w nocy. Lazilam po domu I budzilam sie przy kazdym stuknieciu I puknieciu. A to wszystko dzieki naszemu sasiadowi, ktory wczoraj powiedzial nam ze w naszej okolicy byly ostatnio 3 wlamania do domow I to kiedy wszyscy byli w domu ;/ Normalnie chodza takie gnoje mlode I na bezczelnego sie pakuja ludziom do domu w nocy. Rozwiercaja zamki w dzwiach od patio od ogrodu I sie laduja do chalupy...
Cala noc kombinowalam jakby tu jeszcze zabezpoieczyc jakos dom...chociaz mamy alarm ktory zawsze zalanczamy na noc, ale I tak...

Cześć Dziewczyny!
Ja co nocka, to nowy pomysł mi się rodzi. Tym razem fotel! Taki, na którym będę mogła wygodnie usiąść karmiąc maleństwo piersią.
Czy któraś z Was ma doświadczenie w tym temacie - posiada jakiś wygodny fotel, który może polecić?

reklama
anbas to nie ciekawie,sama bym spać nie potrafiła.Masakra :no:
justynaj
no to zapowiada się fajny dzień,bawcie się dobrze,czasem trzeba tak pobyć razem,w wiekszości się rozmija tak na co dzień.
elama niespdzianka super,taka kąpiel i cała otoczka-rewelacja :tak:
Cleopatra no u mnie 4d kosztuje 200zł,myslałam że to już jest dużo,ale jak czytam 300zł,400zł masakra.Tylko też szkoda nie skorzystać z tego,mój mąż nie chce,bo jemu te zdjecai i filmiki kojarzą się jak z horroru ;-) ja dziwie się,jak z horroru?A on w końcu mowi,że jak czasem pokazują te słoje co w żóltej mazi pływają noworodki czy jakies inne organy.Mnie by to nawt na myśl nie przyszło.Mażwoli poparzeć na standardowe usg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry