• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2014 :)

a ja wczoraj pierwszy raz postanowiłam się przepchać przed wszystkimi w kolejce ;p byłam w Kauflandzie i koleja na kilometr oczywiście, więc w uprzywilejowanej się dopchałam do kasy, a niech by kto mi zwrócił uwagę!!! ojjj nieprzyjemnie by było (bo byłam z jedną bułką! strasznie głodna byłam więc musiałam się czymś zapchać ;p )

reklama
no właśnie jadłam i piłam i nie wiem od czego. A od stania w kolejkach i nie tylko np. w kościele to już nie raz i nie dwa wychodziłam, dlatego za dużo nie mogę wychodzić sama żebym gdzieś na ulicy gleby nie zaliczyła.

fifka czekamy z ciekawością:-)

a łazanki mi smakowały cały talerz spałaszowałam :) mmm pycha

Cleopatra to podobnie mamy .

Vinga dobrze zrobiłaś jeszcze tego by brakowało zebys z jedna bulką stała/ Ale irytuje mnie to,ze ludzie udają ze a slepi jak sie sama nie wepchasz to brzucha nie widzą ! A dziwia mnie kobiety ktore takie znieczulone, przeciez wiedza co to ciaza...chyba:crazy:

Relacja z wizyty opisana! :-D Mały nie chciał spać i cholera dlatego tyle to trwało... a on mi na kompie posiedzieć od tak nie da....

Vinga
współczuję kochana... i nie pocieszę...lepiej nie będzie... u mnie im mały straszy tym bardziej zajmujący a czasem doprowadzał mnie do furii... no ale do czasu aż będzie bardziej samodzielny - mój wchodzi w ten wiem ale z kolei zaczeły się bunty... :no:

Nim zaszłam w ciąże było łatwiej bo wiązałam małego w chustę na plecach i jazda sprzątać! Muzyka głośno i fajnie było... a teraz już go nie ponoszę... i sprzątanie bez pomocy to udręka...

Fifka, wiem że lepiej nie będzie, bo i drugi krzykacz dojdzie. kochana wrzucaj te zdjęcie bo my już tu wysiedzieć nie możemy :P
Blanka, właśnie baby są najgorsze, podejdziesz do kolejki a one nagle dwa metry w szerokości nabierają, abyś tylko koło nich nie przeszła :no:

Vinga to u nas w Tesco jedynie ekspedientki zwracają uwage na ciezarne same z siebie i wolaja do kasy.
pamietam mialam taka akcje Natusiem w ciazy, w 7, moze 8 miesiacu . Brzuch jak balon stoje z mezem na samym koncu i ekspedientka mnie wola do kasy i mowi ze ta kasa z pierszenstwem dla ciezarnych inwalidow -tłumaczy oburzonym ludziom w kolejce. ja podchodze a przy samej kasie stoi taka wiecie brzydko mowiac z wygladu taka lafirynda taka wulgarna w zachowaniu i w ogule. no i zadarła bluzke do góry pokazując plaski wrecz wklęsły brzuch i mowi ja tez jestem w ciazy tylko wczesnej! wiec ja sie ustawilam za niaz juz zeby scen nie robic a ta ekspedientka dalej za mną ale w zaawansowanej ciazy z takim brzuchem pani miala pierszenstwo/ no szok

reklama
Milusia wizyta 200zł... kobieta naprawdę fajna (byłam w końcu u tej samej co ty idziesz bo to jest specjalistka od USG a nie tylko lekarka) opowiadała i pokazywała WSZYSTKO! Nie śpieszyła się.... odpowiadała na pytania... Zadowolona jestem z tej wizyty! Pokzywała nam nawet takierzeczy jak woreczekżółciowy itp itd... liczyliśmy paluszki... zdjęć dostałam chyba z 10... (w tym dwa takie na papierze jak od zdjęcia) :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry