Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale napatrzyłam się na te maluchy tuż po porodzie że aż się ślinie ;-)
więc może, któraś podejmie się jakiegoś skrótu? co mnie ominęło, jakie tematy były na tapecie, tak abym całkowicie nie wypadła z obiegu 

Witam sie z rana z zimnego mokrego miasta ....
Wiecie co ogladam program takie male dziewczynki robia z nich pieknosci jakies korony suknie peruki sztuczne zeby solarium tipsy maluszki takie biedactwaszok
przecież to jest pranie mózgu a dziewczynki nie mają przez to dzieciństwa, uczy się je być takie stare-malutkie, emanowac seksualnością choć nawet jeszcze nie wiedzą co to, przykre to :-( a matki tych dziewczynek to mają zamiast mózgów peruki chyba 
wszystko dlatego że pierwszy nam ukradli po 2 miesiącach a nie był nadzwyczajny, babyactiv jakiś niebieski
teraz cam zostaje z nami bo starszak będzie jeździł na dostawce jeśli wykaże taką ochotę
ale lekarz miał ubaw! za dużo ostatnio na głowie i co mniej ważne mi wylatuje z głowy.
Taki klimat jak na zaduszki Aaaach zdenerwowałam sie my wychodzimy za chwile z mieszkania na nowe a wlasciciel zadzwonil ze jutro przyjdzie wieczorem z architektem zeby zagospodarowac mieszkanie zeby rece i nogi mialo bo tu nikt nie przyjdzie inaczej.... No tak a my czekalismy na schody na antresole i na gniazdka pol roku .... I sie nie doczekalismy ..... Cham cham cham !!!! Pan adwokat wielki uuuuuh juz by mi wstyd bylo i przyprowadzila tego faceta jak nas by juz nie bylo a nie na naszych oczach beda urzadzac ....