• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2014 :)

Współczuje tego swędzenia, wcześniej tak miałam, ale wapno mi pomogło, cholestaza wykluczona. Teraz pije cały czas. Swędzi mnie tylko brzuch, strasznie to męczące. A u was całe ciała, to ja bardzo współczuje, trzymajcie się

reklama
sylka powiem o tym ginowi,mamnadzieje że tego nie zbagatelizuje,choc w sumie wtedy sama na wlasna reke zrobie badania,juz statnio mialam zrobic ale anie z labolatorium powiedzialy zeby sie skonsultowala z gin najpierw,bo te badania jednak kosztuja .No mnie tez tak wlasnie raz pod pachami,raz uda,raz brzuch,choc tam na brzuchu mam rozstepy to może wlasnie one mnie swedzą,ale mimo to zapytam i wole zrobic dla pewniści.

Dzis mnie też zakul brzuch u gory po lewej stronie nie wiem czy to wątroba czy jak....

Nisiao, to dobrze, powiedz mu koniecznie o tym , nei moze tego zbagatelizowac.

Maluchy sa juz na tyle duze, ze beda nam uciskac rozne narzady wewnatrz, ciezko..coraz ciezej jest niestetety.

Cześć Dziewczynki,
U mnie dziś już lepiej - bez puchnięcia i tego typu historii. Zastanawiam się cały czas od czego to mogło być.... Pogadam z ginem na wizycie 16-tego, to może on mi coś podpowie. Ważne, żeby się już nie powtórzyło!
Dziś śniła mi się Lenka - karmiłam ją cycem i znowu miałam takie przeboje jak z Julką... Mam nadzieję, że będzie odwrotnie i przekarmię cycem cały macierzyński ;)
Miłego dnia dla Was - ja dziś leniu****ę, a prasować będę jutro ;)

siva- dobrze,ze juz wszystko dobrze:-)
mnie tez sie dzis snilo moje dziecie! moj maly Areczek juz sie urodzil (jakas taka szybka niby-cesarka byla), malenki mial 2900g dokladnie pamietam! taki sliczniutki chlopczych z bujna czupryna. I mial piekne niebieskie oczka ;-) normalnie mowie wam taki realistyczny sen,ze szok:tak: az zla bylam jak maz mnie zbudzil na sniadanie:-p

Milisia - kurcze duzo zdrowka dla synka !! Biedactwo :(

Miejskibandyta - i jaaaaa dzisiaj sie wyspałam :) normalnie wyciagam sie w lozku na drugi bok noge zarzucam na mojego R co by go budzic otwieram oczy a tu 2:12 :/ no i tak czuwalam do rana ... Zazdroszcze snuuuuu :)

Marika - marudź masz prawo do mnie dwoch szwagrow z meblami tabołami przyjezdza i bedzie tez malowanie :/ mnie przeraza jak gotowac dla 3 ogromnych chlopów ile.... co.....? dlaczego ja ???

Anbas - ja dwa miesiace temu mialam te plamy jak w pl. Bylam i juz po zawodach chyba bo ucichło

Inomama - a ja dzis zadowolona normalnie pojechalam do lekarza na dziecie popatrzec wracajac wyplacilam gotoweczke smakolykow nakupowalam pojechalam ciuchy ogladac i juz mi lepiej !! :) no nastepnym razem kupie nie tylko patrzec bede :)

Tina - no to superanckiego wieczorka !!!!!

Dona - ja nie caly czas ale tak raz w tygodniu mam taka noc ze pot za przeproszeniem tylkiem cieknie i nos zawalony ale juz rano chwila moment i juz nic nie ma ...

Sylka - i ja pieczarki zakupilam co prawda mrozone ale zupy takiej chce mi sie :)

Kasia - moj jak wyjdzie na zakupy to amba wczoraj mowie jedz po bulki na kolacje piekarnia 1km wrocil po 40 min. Czemu? A to sobie zatankowal a to pojechal do sklepu szukac makowca bo tydzien temu mowilam ze bym zjadla ... Ale cholera tydzien temu !! To juz mi sie sernik, pani walewska i ptysie przewinely :/

A ja juz o swedzeniu mowa to cyyyyycki moglabym wydrapac je szczotka druciana i nogi ale tylko łydki !

A ja dzis tylko 2 godziny miałam nianię :( Teraz zjedlismy kaszę gulasz i buraczki i sie byczymy słuchając muzyki :))
Maluszki teraz szybko będą rosły i będą uciskać żołądek, płuca będą zgniecione, walić po pęcherzu, takie aterkcje rozrywkowe :)
mój już w granicach 2400 wiec kawał faceta.

fifka Ty po sterydach nie spuchłaś ? ja już widze ze mi lekko spuchły nogi :( nie fajnie.
A po sterydach dzieci szybciej rosną ;) jak mi zostalo tak nawet 7 tygodni to moze nawet i 2 kg przybrać. Ale będzie wielkolud ;)

Wczoraj jak zasnęli wyprasowałam tak po 3 sztuki koszulek, bodziaków, śpioszków i pajacy. Tyle ! resztę na 56 mam wyprane ale nie wyprasowane ( ale tego nie ma za wiele bo mialam tak maks 6 sztuk tego rozmiaru a niektóre rzeczy 5 ) rozmiar 62 w wiekszości nie wyprane ! Jutro kupuje wyprawkę ( j mnie zawiezie do sklepu zrobie szybkie zakupy i do domu ) a co sie nie da w sklepie to przez neta ;)
Teściowa zła to sie nie odzywa . Eh masakra jakaś, bo w koncu nic takiego jej nie powiedzieliśmy !
A na domiar złego moja mama jest chora. Miała już to tak z 10 lat temu i teraz sie wróciło. Na razie leki, jak nie pomogą to znów laparoskopowo wycinanie. No jakaś plaga !

Jeszcze troche i świeta, potem trochę i nowy rok i moze sie rodzić bezpiecznie !

U nas śniegu sporo. zima !

pustiszi- myslalam juz, ze tylko mój taki wolny jest,ale widze,ze faceci tak maja:-p
anisen- wspolczuje sytuacji z mama:-( a tesciowa dobrze,ze sie nie odzywa,przynajmniej mniej stresu masz:-)

Dziewczyny, ja znowu z doskoku... W piątek kończę pracę i wreszcie idę na L4 (teraz już wymarzone i wyczekane), więc postaram się poprawić i zaglądać tak często, jak bym chciała...
Dziś wieczorem mam konsultacje u ortopedy, proszę trzymajcie kciuki, bo mam cykora :( Już sama nie wiem, czy chcę tę cesarkę, czy jej nie chcę...
Jak nie padnę, to napiszę wieczorem na wizytowym, co i jak.
3majcie się wszystkie cieplutko, zwłaszcza te, co w szpitalu. Ściskam was i do następnego!

PS. Do Styczniówek na wesoło wrzuciłam linka - nie mogłam się oprzeć :)

reklama
Ja tez raz miałam sen z synkiem ;)byl drobniutki, mial dużo czarnych wloskow;);)..moj M twierdzi ze będzie blondynek:P..juz niedlugo ;);)

Wlasnie skonczylam smażyć naleśniki..chyba z 20 wyszlo..ktos chętny??;););)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry