Anisen
kochamy Cię mocno
Mam zmartwienie jak diabli
zawsze wiatr w oczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Ja tak daleko jeszcze nie jestem. Na razie myślę o remoncie żeby te panele i okna a potem malowanie jak najszybciej poszło, a wtedy mogę kończyć wyprawkę - kupić i ustawić łóżeczko, prać, prasować i układać ciuszki - choć mama mnie kopie że już mam to wszystko robić bo jakby co??
No siebie tak samo jak Ty muszę jeszcze obkupić - dziś nabyłam klapki i 1 koszulę
. Co do tych gliniarzy to legitymacja wyglądała na prawdziwą, broń też - nie pytałam czy mogę potrzymać, żeby zobaczyć czy nie jest plastikowa?? na szczęście ode mnie nic nie chcieli tylko od sąsiadów.
. Nie wiem od czego to się dzieje, ale strach gdzieś wychodzić, a w domu też nie chce sama cały czas:-(. No i brakuje mi jeszcze trochę rzeczy do kupienia.