reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

Tamtusia to zabierają na naświetlania??? a co z karmieniami? Nataniel też leżał pod lampami ale ciągle był ze mną na sali. z wypróżnieniami też nadal mam kłopoty, nie codziennie się "załatwiam" ;) w razie co, gdyby bardzo cię bolało to poproś położne o czopek glicerynowy, bardzo pomaga. hemoroidy też mam :/ niestety tak to wygląda po porodzie sn, trzeba przecierpieć :(
Milusia zakładam, że gdy zjem rano to jeszcze tego samego dnia mały powinien zareagować jak by było coś nie tak

reklama
Tamtusia - SZOK! nie możesz być z małym na sali??? widzenie dopiero jutro?? Oszaleli czy co?? Z obojgiem wracałam do szpitali bo żółtaczka i byli naświetlani, pewnie teraz czeka mnie to samo, ale byłam NON STOP z dzieckiem, zabierali ich tylko na pobranie krwi (czyli ok 3-4 minuty)! Nie wyobrażam sobie co teraz przeżywasz i jak się czujesz.. tulam mocno...

A ja jutro wizyta u gin, ciekawe co mi powie jak mnie zobaczy jeszcze z brzuchem :-D

Justynaj

a nierozpakowanych zostalo jeszcze tylko z tej listy co Blue wpisywala 14 dziewuszek ... choc nie wiadomo co z Calineczka i Juliana ... jesli sie rozpakowaly to 12

Iwusia87.Kasienka.Justynaj.Vanilli.Delewarre.Agagsm.Blondii1990.Ivi.Siva.Yoanna82.Olich.Em-ka.

bo pewnie Anisen tuli juz okruszka swojego ... a Tina Nisiao i Kaha dzisiaj najpozniej jutro utula swoje ...

hej kochane!:-)
u nas blogi spokoj... w miare sie wysypiamy, z karmieniem rewelacja, diety specjalnej nie musze miec;-) a dzis zaliczona pierwsza samodzielna kapiel - do tej pory mama nam pomagala. Teraz Areczek slodko spi,a mama nadrabia zaleglosci:-)
p.s. nawet ciasto dalam rade dzis upiec dla babci:tak:

Dzieki za odpowiedzi. No ja tez myslalam ze bede z nim, a polozna,ze tylko odwiedziny o 11.30 i 19 i mam sie nie spoznic, jak tylko zamknela drzwi to tak zaczelam ryczec, ze szok, a mleko mam odciagac, zaraz wlasnie ide do pokoju laktacyjnego :-( tak mi tu dziwnie i zle teraz na tej sali, bez synusia mojego, masakra. Pewnie dopiero w czwartek wyjdziemy i oby bo juz chce do domku. Maz prawie caly dzien z nami jest, ale co dom to dom... eh

jezu, Tamtusia, co to za szpital?? oszalalabym z rozpaczy.. Albo kombinowałabym jak przenieść się do innego szpitala... Ale nie martw się, takie maleństwo pewnie bedzie grzecznie pod lampami leżało, nic mu się nie stanie, a im dłużej tam będzie leżał tym szybciej żółtaczka zejdzie i wrócicie do domku!

Jeeezu, ja chyba w tej ciąży do końca życia będę :rolleyes2:

Czytam sobie Was i tak sobie myślę, że ja już chyba nie pamiętam jak się dzieckiem małym zajmować ;-)

Tatmusia, współczucia normalnie - jakiś dziwny ten szpital

Tamtusia no normalnie co to za szpital jest, jak to nie mozna do dziecka przyjsc? a jak placze bo glodne to co nie moga go z tych lamp wyjac?nie rozumiem tego.Sama dosc duzo przeszlam z1 corka, ktora mi zabrali, ale moglam przyjsc kiedy chcialam i oni tez dzwonili po mnie jak mala plakala. W praktyce bylo tak,ze stale u niej siedzialam. Wierze,ze plakalas, bo przeciez wiez matki i dziecko po porodzie jest mega silna, jak oni tak moga robic...Na szczescie, z tego co piszesz, to tylko do jutra, wiec trzymam kciuki,zeby szybko czas zlecial:tak:

Delewarre mnie tez sie wydaje, ze ta ciaza sie ne skonczy nigdy;-)tylko u nas akurat z conajmniej 2 dni by mogla dzidzia poczekac, bo niezbyt zdrowi jestesmy narazie;-)wiec dzieki temu nie dostaje na glowe z czekaniem:tak:

Kasienko, widze,ze i u Ciebie dzis termin, Gratuluje!

Mam nadzieje,ze u Anisen Tiny, Nisiao Kahy wszystko dobrze i juz jutro (a wlasciwie dzis) sie posypie dzieciaczkami na Dzien Dziadka:-)

Tamtusia jak za jakiejs komuny ... ja bym sie klocila :| grrrrrrr

Agagsm oby wszystko bylo dobrze ... &&&&&&&&&&&&&&&&&& i niech wywoluja jak najszybciej

Justynaj​ Tobie rowniez gratuluje :p dzsiaj rodzisz hehe :p

reklama
magsus moj ogolnie nie lubi sie ubierac, i niekiedy marudzi przy zmianie pieluszki ale nie zeby wrzeszczał, a nie ma jakis odparzen od pieluszki ?

Sylka na pewno małego slychac u sąsiadów, ja mieszkam w domu z tesciami i oni az cierpna jak wieczorami zaczyna sie placz bo pamietaja kolki od moje corki i boja sie ze jemu tez sie zaczynaja

Tamtusia bardzo mi przykro, mam nadzieje ze zołtaczka szybko przejdzie i wrocicie do domu

info od szczęśliwej Anisen umieszczam we właściwym wątku:)

Do góry