reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

EMIL CHCE SIADAC !!! z pozycji pol pezacej sie tak napina ze siada I waca sam do pozycji wyjsciowej..cwiczyc chce aly czas jak trzymay go w tej pozycji. Szok normalnie. Cos czuje ze tak jak starszaki bedzie szybko chodzil... Alex 9 miesiecy..Viki 8 miesiecy a teraz ... ojej.... boje sie juz bo szczerze powiem ze latwiej dla rodzica jak dziecko zacznie chodzi ctroszke stasze..rozumniejsze...

reklama
Dziewczyny muszę się pochwalic. Smok już 15 minut ssie!!!!! Pierwszy raz. Wow. I zalapala tego amerykańskiego. Dzięki Inomama za cynk :) bo już straciłam nadzieje

Avent soothie. Na allegro można kupic. Ja kupiłam te 0-3mc. Drogie ale w kpl są dwie sztuki. Z przesylka jakies 55 zł. Te smoczki używane są w ameryce i dają je odrazu w szpiatalu. Brzydkie jak noc. I widać przez niego wnętrze buzi dziecka. Ale skuteczne u mnie całą szuflada smoczkow i kazdy kończył się placzem. A ten przyszedł dzis. Dałam najpierw to nie ssala ale też nie wypluwala . Trzymala w buzi. A za jakies dwie godziny dałam po placzu i zassala.

Oto smok.

Załączniki

• 1395322382196.jpg
    1395322382196.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 78
reklama
dzieki dziewczyny za odpowiedzi, pytalam z ciekawosci, bo my mamy to mleczko do dokarmiania, nam 475g starcza na 14 dni.
A to bylby problem zamienic na bardziej sytsze mleko, bo musi miec dla alergikow.. U nas z brzuszkiem nie ma problemow, za tydz zacznie 4 msc, to jeszcze troszeczke poczekamy z rozszerzeniem diety.

Kamag swietne ma te wloski, mojemy sie wytarlo z tylu kolko, z gory juz odrastaja mu nowe bo tez wtarl, najdluzsze ma po bokach i nad karkiem.
A takie dlugie bujne sa swietne, zwlaszcza u dziewczynek:-)

Do góry