reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

Kaczuszka u was z tymi porankami to organizacja musi być perfekt :):) trudne musi być tak z rana wyszykować na czas i siebie i dzieci jak one by najchętniej jeszcze pospaly:(

Jaguś a może wypij sobie teraflu? Na bol głowy pomaga no i od przeziębienia też :)zanim cie na maxa rozłoży...

Ząbków i chodzenia gratuluje:)

Fifi wstal dzis ok 10! Wiec bylam więcej niż pewna ze drzemka będzie z mega opóźnieniem a to nic bardziej mylnego:) Filip ok 11:30 zawolal do łóżeczka wsadziłam go a on cwaniak maly wziął smoczek poduszkę w raczki icwola ze chce wyjść. Kiedy postawiłam go na podłodze wdrapal się na lozko ułożyl na swoim jasku i czekal kiedy się poloze obok :)po chwili juz spal słodziuchny moj:) teraz śpi od 17tej:) a u nas pogoda zwariowana dopiero deszcz juz ładnie i tak calutki dzień :)

Siva to piękny wynik juz w bieganiu osiągnęłaś :)

reklama
Blanka co do wstawania to mam super dzieci, budze a one wstają ida się wysiusiac, tzn Antoś jest posadzony i robi na nocniczek ale żadne nie płacze czy nie narzeka. a co smoka to my nadal smoczkujemy ale tylko do spania. teraz nei bede go oduczac bo za duzo zmian na raz to tez źle.

u nas dzisiaj waliło gradem, auta normalnie stawaly na drodze bo nic nei bylo widac, i burza tez byla

Taka cisza tu dzis...:)
My dzis u Arka chrzestnych caly dzien. Tam trojka dzieci i mowie Wam, Arek byl taki szczesliwy,ze szok. Smial sie, skakal, calowal, przytulal kuzynow...;) widac,ze lubi dzieciaki :)
Wszystkim zabieganym, ktorzy musza rano wstawac i ogarniac rodzinke zycze duzo mocy, spokoju i cierpliwosci:) no i milej nocy :)

P.s. Arek spi, zjadam musli i dzis chyba tez sie szybciej poloze-chociaz raz nie o polnocy:)

Dona to chociaż tyle dobrego ,że dzieci wstają elegancko :)

Kasia to my jak do brata jak jezdzimy jet taki szał ,że hej! Tyle ze tam dzieci starsze co Filipowi wiadac bardzo odpowiada... Dom wielki wiec sie zawsze wybuszuje za wszystkie czasy ;-)

Ja po południu jak mały spał tez sie położyłam i spalismy razem do 19tej :szok:

wstałąm z powerem do sprzatania pozniej kąpiel kolacja i dopiero co sobie usiadłam ;-)Liczę,że Filip zaraz zasnie bo juz szuka swojego smoczka ...

Dobrej nocki i do jutra :)

hej, witam się znowu szybko porannie, tak jeszcze zanim dzieciaki pobudzę:), sama nie śpię od 4, caly czas myśle o sytuacji w pracy, jak to bedzie dzisiaj, denerwuję się bo jak juz wam kiedys pisalam na zastepstwie maialm "przyjaciółkę " dzieci a nei nauczyciela i trudno teraz dorównać jej, zreszta nawet nie probuje, wszyscy na okolo bardzo ja lubią ale nie jako nauczyciela, bo faktycznie jest bardzo mila, tylko dzeici robia z nia co chca i dlatego sa w nia wpatrzone.

Kasia to super że Arek lubi dzieciaki bedzie mu łatwiej isc do przedszkola:),

Blanka starsze dzieci lubi, już widać takie preferencje u niego:). a tak na poważnie to pewno dlatego ze z młodszymi jeszcze nie potrafi się bawić. Blanka jak pisalas wczorajszego posta to ja juz spalam a Filipek jeszcze nie?:)

miłego dnia, na dworze zimno , wychodzic sie nie chce, a jeszcze rano musze przed praca poinhalowac oliwke żeby tak od razu po inhalacji nie wychodzila na podworko a na 8 idzie do przedszkola (mąż ja zawozi)

Dzien dobry:)

Dona taki nauczyciel. z ktorym dzieci robia co chca to nic dobrego. Ty badz soba,a dzieciaki sie przestawią :)

Filip zasnął chwilę po 22. Czeto tak zasypia :no: Ale w dzien spał długo/

Teraz widze, ze tez juz sie poklada.

Siva Julka chodzi do 1, czy 2 klasy?

Milego dnia/

Blanka - dla Ciebie też miłego :)
Julka już w drugiej klasie - właśnie przechodzimy tabliczkę mnożenia ;)
Lenka zasnęła. Ona też chodzi późno spać, wcześnie wstaje i ogólnie mało w dzień śpi. Widać taka jej uroda ;)
Jutro powinna dotrzeć moja bransoletka z dziewczynkami - jest śliczna i bardzo się cieszę, że będę ją miała zawsze przy sobie, gdy wrócę do pracy i będę daleko od moich księżniczek...
A dziś po południu mam sesję makijażu ze zdjęciami! Babka na fb ogłosiła, że szuka modelki do sesji z makijażu ślubnego, bo panny młode, rzadko godzą się na publikację zdjęć. No i wybrała właśnie moje zgłoszenie ;) cieszę się bardzo, bo lubię pozować do zdjęć, a taki makijaż profesjonalny to też fajna sprawa, nowe doświadczenie i pamiątka w postaci fotek ;)

reklama
Pokonała mnie grypa!:wściekła/y:
Mąż cały dzień w pracy(do 18)Ja chyba się zastrzelę!Nawet nie mam jak się położyć z Pyśką,a jak zaśnie to chłopcy wrócą...Masakra jakaś nie mam totalnie sił...a ja bez sił to już naprawdę musiało mnie dopaść...

Do góry