reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

O Siva super! Pochwalisz się ?:)

Moj od wrzesnia do Pierwszej klasy :szok:Kiedy on urósł? Jak dopiero co taki mały był ...

Filip już się wyspał, zupę zjadł , wieje u nas dziś strasznie. Kolejny dzien w domu ...

Vinga widziałam na bazarku twoje cudenka :tak:Super::)))

Fifki praca równiez cieszy się powodzenien , juz 200zł Maksio do przodu!!!! Jaszczerze powiedziawszy to juz jakieś resztki wrzucam na bazarki... wszystko co mozliwe juz wysłane:)

Dziewczyny ja ze wojej strony Was zachęcam do zaglądania na takie bazarki czasem fajne rzeczy mozna kupic przy okazji pomocy dziecku :)

Milusia kuruj sie , duzo zdrówka dla Ciebie!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez życzę zdrowia Milusia!!!! Hej hej dziewczynki bie było mnie wczoraj taki dzień zły miałam przez pogodę chyva dzisiaj nadrabiam!!!!

Tina grunt,że dziś juz lepsze samopoczucie :)

Moj spioch spi drugi raz już dziś a ja lecę po Nataniela i pędzimy na angielski;-)

alez dawno tu nie zagladalam...zaraz będę nadrabiać oc u Was...
U mnie Tymus wrocil od niani i poszedł spac..wiec mam chwilke czasu:)
Teraz powiem Wam ze fajny czas mam...bo Tymek idzie od 8 do 13.30-14 do niani, wraca i idzie spac na 2 h....potem 3 h zabawy i znowu spanie:) a ja się rozkoszuje "wolnoscia"..przynajmniej na jakiś czas, bo w sierpniu wszystko będzie postawione na glowie:p
Mieszkanko się remontuje, mysle ze w polowie maja się przeprowadzimy:)
Tymek rosnie jak na drozdzzach, już ladnie chodzi, teraz mamy troszek jazde przez 4-ki bo mu ida dwie naraz i do tego ma lekki stan podgoraczowy i wysypka-ale to efekt szczepnia na odre.....Byle do Wiosny:):)

A u mnie jeśli chodzi o ciaze, to wszystko ok, dzidzi już kopie, fjnie jest znowu poczuc te motylki w brzuszku:), no i brzuch już mi wywalilo, trzeba będzie wyciagac już ubrania ciążowe...dobrze ze jeszcze nie tyje:) A jeśli chodzi o plec to poki co zagadka, na jednym usg chłopak, potem jednak dziewczynka...wiec czekam spokojnie na usg polowkowe 12 marca i będzie wiadomo:):tak:

Ikasia- to super,ze u Was ok:) trzymam kciuki za dzidziule w brzuszku i buziaki dla Tymka ;)
Ostatnio tak pomyslalam o drugim dziecku,ze fajnie tak czuc malenstwo w brzuchu. Ale nie teraz...jeszcze rok poczekamy:) chociaz maz coraz czesciej zaczyna ten temat...

Ostatnia edycja:
Ikasia, miło czytać, że u Ciebie wszystko w porządku :)
Jeśli chodzi o płeć, to z tym do końca nie można mieć pewności - kilka dni temu moja sąsiadka urodziła synka, a miała być córeczka! Podobno w niezłym szoku była ;)

reklama
Do góry