reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
milusia - zdrówka!!!!!

tina- ja z kolei dziś mam zły dzień przez pogodę.. murarzy zamówionych na piątek musimy odwołać :frown:

ikasia - cieszę się, że z dzidzią w brzuszku ok i że z Tymusiem tak wszystko zorganizowane. odpoczywaj :)

U nas też idą 4, w sensie zęby. Prawa na dole już jest cała, teraz zbliża się dolna lewa i chyba na górze. Noc kiepska...o 3 wylądowałam na materacu, bo córcia w łóżeczku spać nie mogła a na naszym łóżku tylko w poprzek... więc dla mnie brakło miejsca :-D

Witam wieczornie!

Kasiu - tak, jeszcze nie mamy żadnego ząbka, ale UWAGA, chyba zaczną wychodzić górne jedynki, bo widzę tam białe od kilku dni :)

dona- ciekawie idą Wam te zęby, tak jednostronnie :)

Milusia - zdrówka!

Ikasia - za mniej niż 10 dni poznasz płeć maluszka, pamiętam, jakie to było ekscytujące! szkoda, że Akuku jeszcze nie wie :p

Przepraszam jeśłi kogoś pominęłam, ale padam już na pyszczek... wstaję co dzień o 6 do pracy... dziś jeszcze zmiana warty babć i ogólne zamieszanie, nie ma nawet chwili, żeby odpocząć... na dodatek Maciusia chyba coś bierze, bo troszkę pokasłuje i kicha... grrrr... oby to nie było nic poważnego (kurcze, ostatnia choroba we wrześniu skończyła się pobytem w CZD, mam nadzieję, że każde przeziębienie nie będzie się równało powiększeniu się naczyniaka)

Witam Kochane
Ikasia, troszkę zazdraszczam tych motylków w brzuszku no i tego oczekiwania, kopniaczków i całej tej otoczki, ale chyba na trzecie się nie zdecyduję. Śświadomie, bo Amelka sama w sobie już była niespodzianką, no i zaplanuj tu coś.
Akuku, trzymam kciuki za dziewczynkę, choć wiadomo-najważniejsze by zdrowe było.
W temacie zębów u nas też nie ma szaleństw-Amela to kasownik-czyli dwie jedynki na górze i dwie jedynki na dole. Idą dwójki na górze i przez to nocki trochę niespokojne.
W temacie chorób, to Olka mi się rozłożyła równo. Dziś pierwszy dzień bez gorączki, cztery poprzednie z gorączką. Głos ma taki, że prawie jej nie słychać, jak rasowy piwosz. Antybiotyk jest i w poniedziałek do kontroli. Tydzień chodziła do przedszkola a poprzednie dwa przeziębiona w domu. No i teraz jeszcze to, bidulka moja.
Siva-podziwiam aktywność sportową, ja aktualnie na brak czasu cierpię, co ja bym nie porobiła, ech...
Milusia zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka

Podczytuję ale jestem kłębkiem nerwów, wszystko przed piątkiem chcę wszystko zrobić do przodu.... Jestem nakręcona nerwowo....
Siva piękne bransoletki robi dziewczyna. Jest gdzieś jej stronka gdzie inne produkty i ceny można zobaczyć? Sorka że pytam, ale jaka cena Twojej bransoletki?

Hej, hej
My dziś pospaliśmy do 8 :) bo m szedł później do pracy.
Zdrowia życzę chorowitkom i siły zmęczonym i nerwowym.
My dziś mamy MMR - proszę o kciuki!

Dzień dobry :)

U nas powrót zimy:crazy: Wczoraj grad dziś śnieg:szok:

Filipuś śpi ja piję kawusie i czekam na fryzjerkę :)

Elama ząbki wyjdą i pewnie nocki wrócą do normy :) Ale temat kiepskich nocy jest mi baaardzo bliski .

Ikasia odzywaj się częsciej:)

Akuku ja cały czas kciukasy za córeczkę trzymam! No komu jak komu ,ale Tobie sie należy ;-)

Kasia o ile mozemy o tym decydować , to tak racje masz :) poczekaj sobie jak czujesz ze tak lepiej. , Areczka odchowasz i pomyslisz o drugim bobasku ;-)

Duzo mam nie czeka bo chce odchowac dzieci za jednym zamachem :) Akuku ja Ciebie podziwiam ;-) Bo wiem ile to kosztuje uwagi siły, cierpliwosci.... Byłam od poczatku tego swiadoma,że to łatwe nie jest dlatego u nas różnica taka spora.

Kaczuszka nie stersuj się tak :)

Malina oby maciusiowi choróbsko bokiem przeszło !

Siva - mówisz i masz :-)Trzymam kciuki!

Miłego dnia !

czarna rozpacz dzisiaj... Młody ma katar lekarka stwierdziła że delikatne podziębienie ale żeby zostawić go 2 dni w domu....Musiałam odwołać kosmetyczkę
Z pracy dzwonili -zmieniają mi miejsce choć niby cały czas miałam wrócić na swoje, a tu reorganizacja i trafiam gdzieś indziej, co gorsza do innego pokoju i to mnie najbardziej boli....
Jutro ostatni dzień wolnego, miałam zaplanowanego stomatologa z dużym, zakupy bo goście w sobotę i niedzielę, wysprzątanie na imprezę domu i kicha... z młodym nic nie zrobię. Sorka że znowu smucę ale dolina...

reklama
Kaczuszka - przytulasy! Wiem jak to jest - tyle planów, poddenerwowania a tu taki klops :( i jeszcze ta praca do tego. A dlaczego w ogóle Cię przesuwają na inne stanowisko? Twoje zlikwidowano?
Blanka, wrzuć fotę w nowym-starym kolorze ;)
My mamy dzień przytulasow, bo Lenka po mmr cały czas przy cucusiu.

Do góry