reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
a ja nawet nie wiem jakie mam/miałam cykle. przed ciążą z Natem miałam równiutko co 27 dni, teraz po porodzie dostałam tylko 2 @, więc obserwowałam tylko 1 cykl, który miał 31 dni.

zaobserwowałam, że brzuch boli jak leżę na prawym boku.. boję się, że coś nie tak jest

Na ratunek implantacja moze byc miedzy 4 a 12 dniem po owu z tego zo pamietam.
a spadek tempki moze ale nie musi byc :-)
Ja np. spadku nie mialam a w implantacja musiala byc i w ciazy jestem.
Tzn mialam spadki male ale co drugi dzien wiec.niewiadomo kiedy byla implantacja
A jak wy myslicie kiedy owu mialam ??

Hej kochane. Byłam na IP. dostałam plamienia i strasznie sie przestraszylam.
Beta 5375. Na usg widać było pecherzyk 7mm. nic wiecej poki co. W pon mam powtorzyć

Akuku, trudno powiedzieć kiedy miałaś owu, gdybyś jeszcze prowadziła np. badanie szyjki to byś miała większą pewność kiedy ta owu była :) ale czy to ważne, ważne że w ciąży jesteś ;)
Anna, piękna betka, a co z tym plamieniem? co ci powiedzieli? super, że widać pęcherzyk :)

Chieliśmy sie troszke pokochać..no i tym to sie skonczyla. plamienia troszke ustaly i juz jest ok.ale nadal sie martwie.zadnych lekow nie dostalam

Anna bedzie dobrze napewno :tak:

Akuku nie wiem kiedy mialas ovu... ja sie malutko znam... ale dzieki za pocieszenie :tak:

vinga moze boli bo miesie ci sie rozciagaja? W drugiej ciazy juz szybciej podobno... a ty tak siwerze po ciazy.

reklama
Przeciesz na poczatku mozna plamic... podobno to normlane bo jeszcze sie zagniezdza do okolo 7tygodnia ciazy... dopiero jak boli brzuch i zywa krew jest to juz do lekarza...

Ale ja pewnie tez bede sie przejmowac kazda kropelka...

Ale przynajmniej wiesz ze nie jest pozamaciczna :tak: zawsze jakis plus.

Do góry