reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

Indziorka, ojjj kłótnie są. ja z natury mam trudny charakter ale w ciąży moje nerwy są napięte jak struna. a zresztą, mój P miałby zmarnowany dzień gdyby się do czegoś nie przyczepił :-p więc i ja się wściekam. z doświadczenia wiem, że tylko w 1 trymestrze tak jest. ja osobiści później już się uspokoiłam :tak:
Akuku, uwierz, uwierz bo to prawda :) chociaż do mnie też tak średnio dociera, że w ciąży jestem. W poprzedniej poczułam się naprawdę w ciąży gdy mały zaczął kopać :)
Ikasia, betka rośnie na pewno :)
a mnie coś wczoraj wieczorem połamało, strasznie bolało mnie ramię, teraz też boli ale już nie tak strasznie. na szczęście, bo calutki dzień z małym sama jestem.
właśnie dziewczynki, macie/będziecie miały przy dzieciach jakąś pomoc? czy tylko ja sama taka sierotka, że z dwójką sama zostanę (teściowa mieszka na górze ale jędza nie zejdzie trochę pomóc)

reklama
Hejo.zostały mi dni do wykonania testu.akurat będę u teściów.więc wesoło.vinga ją będę sama. Mieszkamy daleko od rodzin więc będę ogarniac. Mam o tyle dobrze,że Lulu w zlobie ( od września przedszkole). Tyle,że ją ma w planach tylko pół roku w domu.potem kolejne dziecko do zloba. ale już mnie żołądek boli jak pomyśle,że dwoje dzieci to prawie dwa koła miesięcznie na placówki...

Dzień dobry :)
Ja od rana w pracy :( mdli mnie strasznie, ale damy radę.
Ja tez będę sama, mój R nie ma już rodziców, a moi daleko i używają życia, cieżko ich w domu zastac.
Ale liczę na duża pomoc mojej córci, czeka na rodzeństwo od lat i żadne argumenty jej tego optymizmu nie odebrały.

to mnie trochę pocieszyłyście, że nie tylko ja nie mogę liczyć na pomoc. jakoś sobie poradzimy dziewczynki, w końcu kobiety są bardzo silne.
Panna, ile lat ma córa?

Witajcie.
Jutro już do pracy :( i muszę 1,5 miesiąca chodzić bo koniec roku.
Mdłości przeszły normalnie jak pyk i koniec. Z tego strasu zrobiłam test ( przestraszyłam sie ze coś sie dzieje a miałam ostatni) i druga kreska pojawiła sie od razu. Czekam na wyniki bety bo mają być przed 11 :( osiwieje. A zaraz potem mam dzwonić do gina.
Czy są tu moze już dziewczyny z Krakowa?

reklama
No ni piekny przyrost:):) Ja mam nadzieje ze u mni tez taki bedzie dziś...
Mne mdli...glowa mnie boli i brzuch od wczorajszego wieczora...
Dzisiaj jestem w pracy ale ta jazda autem to srednia przyjemnosc....zle sie generalnie czuje...wiec chyba to bedzie moj ostatni tydzienw w pracy:)

Do góry