reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

Panna, to duża dziewczynka, na pewno będzie ci pomagać ;-)
Anisen, z tego co kojarzę to są u nas Krakowianki ;) betka ładna, po 48h powinna się podwajać więc chyba jest książkowo :tak:

reklama
myśle jednak czy jeździć do lekarza do Krakowa ( 3 lekarzy w NT mnie zdołowało konkretnie) no i dalej do doktora Fugla. Tylko teraz minus ze nie pracuje już w szpitalu na Kopernika i stąd mam dylemat. Acha nie chcę rodzić w NT ( masakra jaka tu rzeźnia) wiec otwarty temat gdzie. Ehh. Na pewno na pierwszą wizytę jadę do Krakowa a tam zdecyduje czy dalej będzie mnie prowadził czy szukam coś bliżej domu

Anisen, ja też jeżdżę daleko do gina. mam 50km do swojego ale w pobliżu nikogo dobrego nie ma. aaa jest jeden pan doktor, odbierał mój poród ale on niestety tylko na oddziale w szpitalu pracuje, nigdzie nie przyjmuje

ja mam 80km mam do lekarza . Trochę to uciązliwe bo za każdym razem muszę jechać z męzem i całą ekpią ( dzieci i mąz czekają na mnie u bratowej męża). ale po przejściach tutaj u mnie to aż mnie dreszcze biorą jak miała bym chodzić do tych bęcwałów

Czesc wszystkim styczniowka:)
dolaczam sie do Was po piatkowym badaniu termin mam na 01.01.14r. a aktualnie jestem w 7 tygodniu.wielkie buziolki i pozdrowionka dla was wszystkich.

Ostatnia edycja:
osesek, witaj :)
Anisen, ja sądzę, że dziecku należy zapewnić jak najlepszą opiekę, nawet jakbyśmy miały 200km dojeżdżać do lekarza. wiadomo, że to uciążliwe, ja tak samo będę z małym jeździć do lekarza i całą trójką do gabinetu ;). mąż zawsze ze mną chodzi, więc teraz i Nat będzie ze mną wizytował.

a moze za wcześnie by test apteczny wyszedł

Kiedy powiecie rodzinie?

My teściowej mojej nie powiemy jak najdłużej , ale reszcie rodziny powiemy tylko nie wiem kiedy. Na pewno najpierw wizyta u lekarza a potem informacje. I jak ? dodam ze u mnie cała rodzina daleko i kontakt tylko telefoniczny. Chyba że doczekamy do lipca kiedy to pojedziemy do mojej mamy na tydzień wakacji;)

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie wie mąż, moi rodzice, teściowa i moja sąsiadka koleżanka :) z resztą chcę poczekać do końca I trymestru. z Natem od razu ogłosiłam całemu światu ale teraz nie mam takiej potrzeby.

Do góry